Auto word keurig netjes volgens afspraak dezelfde dag afgeleverd. Alleen vind ik de kosten vrij hoog, maar over het geleverde werk zijn we erg tevreden.
Alles wordt goed en zakelijk behandeld. Voor de eerste keer, na 5 jaar, werd mij bij de afspraak een leenauto aangeboden, heel plezierig. Het geleverde werk is vanaf het begin steeds optimaal geweest.
Als betrouwbaar m.a.w. ging met een goed gevoel de deur uit. Was voor mij een nieuwe uitdaging om een 2e hands aan te schaffen omdat ik bijna altijd nieuw heb gereden.
Wij komen al 40 jaar bij garage Polderman dat zegt al genoeg denk ik. Altijd goed geholpen en uitstekende service.
Achterruit wisser tegen redelijke prijs erop gezet
goed geholpen
Goede service en aardig personeel
Werkplaatspersoneel al weg, maar toch nog even met nieuwe ruitenwissers geholpen. Top!
Duidelijk uitleg en praktisch meegedacht over toekomstig onderhoud. Volgen mij is mijn auto ook gewassen. Dat is een verrassend en zeer gewaardeerde service.
Prettige ontvangst en goede service alles goed.
Bij de winterbandenwissel zou naar mijn verwachting een klein probleem te voorschijn komen en dat klopte. Afspraak was vooraf dat het gelijk gerepareerd werd en dat gebeurde.
Mijn ervaringen zijn en blijven altijd hetzelfde, gewoon goed/uitstekend. Ik heb daar niets aan toe te voegen.
Ik kom vanaf het begin al bij Garage Polderman (50 jaar).Nooit geen problemen en ze staan je altijd te woord of je nou komt voor een lampje of een andere auto je word altijd goed geholpen. Aangezien ik zelf wegenwacht ben geweest heb ik van mensen om me heen nooit geen klachten gehoord alleen maar lof. Ga zo door!!!
Snelle reactie van Polderman op aanvraag om een proefrit te maken, dit kon in de avond. Vervolgens een hele goede service, ze doen er alles aan om een auto aan je te verkopen (positieve zin). Ben blij dat ik bij dit bedrijf mijn auto heb gekocht.
Goede en duidelijke service
Heel goed geholpen. Geen praatjes of verzinsels maar gewoon eerlijk hoe het zit .
In verband met nieuwe regels voor grensverkeer naar Frankrijk moest heel snel mijn winterbanden omgewisseld worden. De planning bij Polderman werd aangepast en kon reeds de volgende dag een en ander plaatsvinden. Geeft aan dat er bij spoedgevallen flexibel wordt aangepast dat noem ik klantgerichte service.
Ik zie je nog voor de spatlappen
Defect aan de remmen. Zeer snel professionele schouw, oplossing, reparatie en daarna hele reële prijs. Zeer snel verholpen door met een halve dag al klaar te zijn met het defect.
Goede service, vriendelijk medewerkers. Tot bedrijf!
Afspraak gemaakt voor onderhoud en het plaatsen van parkeersensoren. Alles keurig gedaan op afgesproken tijdstip en voor de vooraf vermelde kosten. Auto keurig schoongewassen mee terug naar huis. Een dikke 10 voor deze garage.
zeer deskundig en vriendelijk behandeld en te woord gestaan
Ga zo door
Goed en snel geholpen tegen redelijke prijs
Vriendelijk flexibel en snel