Bijzonder goed geholpen, omdat de auto binnenkort ingeruild worden er geen grote kosten meer aangemaakt!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Je wordt altijd goed geholpen
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Nooit probleem
ik ben tevreden
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Goed contact gehad over de schade van de auto en wat we het beste konden doen nu hopen dat we zaterdag de auto bij jullie kunnen gaan kijken
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk! En tot zaterdag.
Helemaal tevreden
Fijn dat u ons wilde beoordelen, en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
Ze zijn altijd bereikbaar en apk of reparatie zijn snel gedaan.
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Daan, dankjewel voor de goede service. Mijn auto gaat dankzij jullie 20 jaar oud worden. En met een beetje geluk komen daar nog wat jaartjes bij.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!
Vooraf info over kosten gekregen, auto gewassen en correcte bejegening
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Er wordt snel naar het probleem gekeken.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat u onze snelle service heeft gewaardeerd!
Heel vriendelijk te woord gestaan, en helder advies over de werkzaamheden en mogelijke kosten. Ben zeer tevreden !!!
Vriendelijke medewerkers, die meedenken en oplossingen vinden.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Als je belt altijd goed advies en directe service. Online afspraak inplannen is ook goed geregeld.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Fijne service auto is netjes opgehaald toen ik met een lege band bleek te staan, nadat m'n auto is opgehaald ben ik even boodschappen gaan doen. Op het moment dat ik thuis kwam stond m'n auto alweer thuis met een volle band en de sleutel in de brievenbus. Top!
Snelle en goede service
Een ruitenwisser was plotseling kapot. Meteen naar de garage voor vervanging en de beide voorruit ruitenwissers werden meteen vervangen.
Vooraf duidelijke afspraak over de kosten Geen verrassingen achteraf
In alle warentevredenheid Indruk gekregen van : grotere zakelijkheid , geen probleem
Bedankt voor de beoordeling!
Ik had een lekke band en ben dezelfde dag geholpen. Prima.
Ook erg fijn dat jullie meedenken en geen onnodige kosten willen maken :)
Ik kwam voor ruitersproeier vloeistof bijvullen en accu doormeten i.v.m. de strenge vorst er werd meteen gezegd om een wintercheck te doen en dat was allemaal gratis. Garage Polderman kan ik dan ook van harte aanbevelen. Ik ben dan ook meer dan 35 jaar klant dus dat zegt genoeg.
Mijn volgende beurt laat ik zeker weer doen bij deze Vakgarage!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, zo krijgen we bevestigd dat we op de goede weg zijn. Dank!
Prima en snel
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Prima gegaan, netjes volgens afspraak!
Bedankt voor de beoordeling!
Altijd super geholpen