Als onbekende nieuwe klant direct geholpen met vervangen afgescheurd ruitenwisserblad. Geen wachttijd. Keurig geholpen, netjes gewerkt en gratis advies.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Vooraf werd aangegeven wat er moest gebeuren aan mijn auto en wat de kosten hiervoor waren. Tevens afgesproken dat wanneer er bijkomende kosten waren ik hierover van tevoren geïnformeerd zou worden. Dit is ook gedaan, top.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, zo krijgen we bevestigd dat we op de goede weg zijn. Dank!
Henkjan heeft weer voor de juiste zakelijke bakwagen kunnen zorgen. Bedankt!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en dat jullie tevreden zijn! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe bakwagen!
Gewoon goed
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Werd van tevoren geinformeerd over de te verwachten rep. kosten
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Keurig bedrijf met prettige en vriendelijk mensen. Je krijgt uitleg over wat er gedaan moet worden en/of wat er gedaan is. Geen idiote rekeningen of andere excessen. Heel prettig dat de auto altijd gewassen is wanneer hij opgehaald wordt. Helaas vergeet ik deze service steeds en schaam ik mezelf wanneer de auto weer opgehaald wordt.
Snelle vriendelijke service
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat u onze snelle service heeft gewaardeerd!
Vriendelijk en to the point
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Op het laatste moment was het nog mogelijk mijn winterbanden te wisselen zodat ik veilig naar mijn wel kon rijden.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Ze staat altijd voor je klaar en ze hebben een fijne persoonlijke benadering
Als altijd
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Snel en vakkundig onderhoud Los zaken mrt leasemaatschappij perfect op
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Snel plek en altijd meedenkend.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Afspraak maken gaat heel eenvoudig en op afgesproken tijdstip aan de beurt. Onder het genot van een kop koffie kunnen wachten tijdens het werk aan onze auto. Vakgarage Polderman raad ik zeker aan. Je voelt jezelf gewaardeerd als klant. Zeer klantvriendelijk personeel.
Fijn dat u tevreden bent over onze services en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!
goede service
Deskundige monteur
Bedankt voor de beoordeling!
Goede service auto voor het eerst bij polderman apk en onderhoud laten uitvoeren. Was erg te vreden auto hebben ze netjes achter gelaten geen vieze olie vegen op het lak en gordels netjes terug wat je bijna ook nooit ziet als hij voor apk is geweest.kortom ben erg te vreden over de service en het personeel. Mijn auto blijft daar lekker in onderhoud Ga zo door!!!!
Voor de 2e keer een Space Star gekocht. Koop er graag vanwege de afstand tot mijn huis, maar zeker de uitstekende service.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en dat u tevreden bent over de Space Star. Veel goede en veilige kilometers in uw nieuwe auto!
Betrouwbaar. q
Fijn dat u ons wilde beoordelen, en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
Goede voorbereiding, goede uitvoering, goede toelichting op de rekening.
Bedankt voor de beoordeling!
Personeel altijd vriendelijk
Elke keer uitstekend advies en hulp
Professioneel en plezierig personeel en een lekker kopje koffie
Fijn dat u onze deskundigheid waardeert, en hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Duidelijke afspraken. Het eerder ophalen van de Leenauto was geen probleem. Na afloop auto helemaal netjes gewassen en gezogen. Top!