Mijn auto ziet er weer picobello uit, de service en het advies waren weer uitstekend.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Alles was zo snel geregeld, het is een prachtige auto en rijdt heerlijk! De taart vond ik ook echt geweldig.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Meer dan goed!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Vriendelijke en deskundige medewerkers. Goede service.
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Wat een service, vriendelijke mensen, attent, behulpzaam
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Vlotte en nette afhandeling van de apk keuring.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en goed om te horen dat u onze snelle service heeft gewaardeerd!
Na een herinnering mail van Polderman garage via hun online dienst een jaarlijkse afspraak gemaakt, Tijdens het onderhoud netjes geïnformeerd over de kosten, Bij afhalen werd ik aangenaam verrast daar de opgegeven onderhoud kosten achteraf lager was dan begroot. reed met een grote glimlach van het terrein in een keurig gewassen en schoon gezogen auto. dikke tien verdiend
Wat fijn dat u helemaal tevreden bent! Daar doen we het graag voor, en natuurlijk is het schoonmaken van de auto iets wat we graag doen als extra stukje service!
Ik heb een zeer oude camper laten keuren voor de apk.
TOP! TOP! TOP!
'S ochtends auto gebracht voor grotebeurt en apk. Ca 30 minuten later al een prijsopgave voor de benodigde reparaties. Verbeter punt voor mij was een overleg/advies voor bandenkeuze wel fijn geweest
Bedankt voor de mooie beoordeling en uw advies!
Prettig in communicatie rondom afspraak. Alles loopt zoals afgesproken. Deskundige medewerkers.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Oog was gevallen op een mooie Ford Focus ST, na proefrit meteen gekocht. Had voor mezelf eerst wat meer informatie moeten inwinnen gezien deze auto als huurauto in Spanje is gebruikt. Gezien vele adressen die nog in het navigatiesysteem zaten en de telefoons die nog in het systeem stonden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en dat u tevreden bent over de Ford Focus ST. Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Goede ervaringen met Polderman
Goed van ons probleem afgeholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Eigenlijk ging ik samen met mijn vrouw alleen maar even kijken naar een tweedehands auto, maar de prettige benadering en prima uitleg resulteerden direkt in een proefrit en tot aanschaf van een prachtige auto. Tot onze verrassing werd deze thuis afgeleverd met een lekkere surprise. Toen zich paar kleine gebreken werden deze serieus opgepakt en opgelost met zelfs extra service en aandacht. Niet eerder met deze Vakgarage te maken gehad, maar is absoluut een aanrader.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en dat u tevreden bent over de Volkswagen Golf na aflevering.
Heel goed. De uitgebreide functies van de auto met veel geduld uitgelegd door karel.
Geweldige garage. Klantvriendelijk en persoonlijk
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Opzichzelf goed alleen jammer dat monteur niet weet van extra vak waar je auto papieren in zitten moest daags later terug voor stempel is toen netjes opgelost door showroom verkoper
Bedankt voor de mooie beoordeling! Goed dat u ons nog wijst op de aandachtspunten, dat houdt ons scherp!
Werkzaamheden prima verricht
Prima en vakkundig
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Ik werd goed geholpen. De mensen waren heel klantvriendelijk en de service was ook goed en snel.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Het maken van een afspraak tot en met het ophalen van de auto is zeer soepel verlopen. Prettige en deskundige medewerkers en duidelijkheid over de kosten.
Goed geholpen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Goede morgen Dank u wel voor de goede zorg van mij auto goed behandeld goede ontvangst Vriendelijke groet corrie
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!