De Garage van Leendert krijger is een juiste plek voor je auto.ze zijn vriendelijk,zeer technisch en behandelen je met respect , toppie!
super
Afspraken goed nagekomen.
Super geholpen mooi
Tot op heden niets dan lof over deze garage. Afspraken worden nagekomen en je wordt eerlijk behandeld. Er worden geen onnodige werkzaamheden voorgesteld en dat scheelt in de beurs.
Er konden 2 problemen zijn, netjes gebeld voordat men er aan begon ivm kosten hiervan. Nieuwe koplampen, meteen ook gepolijst.
Fijn geholpen, redelijke prijs voor onze auto uit 2014. Snel antwoord op mails.
Werkplaats tarief van € 66,- excl. BTW is hoog voor een kleine dorpsgarage. Er is geen of nauwelijks parkeergelegenheid nabij de garage. De auto moet langs een drukke doorgaande weg worden geparkeerd
Goed service. Bellen als er iets aan de auto gedaan moet worden.
Goede uitleg wat er gedaan is en wat er nog gedaan moet worden
Ik heb het als positief ervaren dat ik ben gebeld over een aantal zaken die gedaan dienden te worden en met de vraag of ik hier mee akkoord ging.
Kan niet beter
Afgelopen week een auto opgehaald en we zijn op een hele vriendelijk, no-nosence, behulpzame manier ontvangen. Top service!
Rem was geblokkeerd. Maandagmiddag gebracht. Dinsdagmiddag kon ik hem alweer ophalen.
ik word altijd goed geholpen en je krijgt altijd goed advies en om niet te vergeten je krijgt altijd een bakje koffie dat vind ik ook klant vriendelik
Zowel voor een onderhoudsbeurt als voor de aankoop van een nieuwe auto goede ervaringen met dit bedrijf.
zoals al altijd heel erg goed geholpen
Vertrouwd adres waar mijn auto goed worden onderhouden en - indien nodig - vakkundig wordt gerepareerd.
Voor het eerst mijn auto naar deze garage gebracht voor een kleine beurt en APK. Erg positieve ervaring. Ik ben daar erg vlot geholpen. Personeel is klantvriendelijk en deskundig!
Klant vriendelijk, behulpzaam en zeer kundig
Goed duidelijk en vriendelijk geholpen
Goede service en er klant vriendelijk
Ik kan hier altijd snel terecht, iedereen is heel vriendelijk en de auto is gewoon tiptop in orde.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand