Reparatie gedaan volgens afspraak, prima in orde
Snelle bandenwissel op afspraak
Een mooi bedrijf waar de passie voor de auto op nummer 1 staat. Dank voor de service!
Professioneel, vriendelijk, deskundig, goede service
Heel vriendelijk en behulpzaam en eerlijk
Vriendelijk en kundig personeel
Heel goed. aardige mensen verstand van zaken. en goede hulp.
Vertrouwd adres met betrokken personeel
Mijn enige kleine puntje is dat hij wat beter de onderhoudsboekjes zou kunnen invullen. Nu ben ik dan wel een beetje ouderwets en een perfectionist want alles zal wel in de computer staan , maar toch voor het gevoel bij verkoop later van het voertuig.... Verder een topgarage waar economisch en klantvriendelijk wordt gesleuteld. Als echte Zeeuw betaal je geen cent teveel....
Ik word altijd netjes geholpen en ze zijn erg klantvriendelijk…niks is teveel! Top!
Goede service, en bellen altijd wanneer er eventueel extra werkzaamheden nodig zijn.
goede service
De garage heeft het goed en snel geregeld.
Ik heb hier een prima gebruikte Nissan gekocht. Na telefonische reservering zijn wij 2 dagen later gaan kijken. Auto was in prima staat (kreeg de gelegenheid hem goed te bekijken, technische- en optische staat onderzocht, proefrit gemaakt). Gelijk gekocht en afspraken gemaakt over de aflevering. In het weekend hebben we de Nissan opgehaald. Prima aflevering, volledig volgens afspraken. Met onderhoudsbeurt, airco onderhoud, apk etc. Service boekjes, onderhouds uitdraai en NAP historie erbij. De eigenaar nam veel tijd om eea. nogmaals uit te leggen. Goed en vooral reeel verhaal. Heb zelf best wat technische kennis en kan dit waarderen. We komen zelf uit Limburg, maar als het praktisch even kan zouden we het onderhoud aan Leendert Krijger toevertrouwen.
Heel goede service auto opgehaald thuis en weer teruggebracht. Overleg over de reparatie kosten en exact de totale kosten opgegeven.
Fijn geholpen
Eerste ervaring erg positief ervaren
eerlijk, duidelijk persoonlijk
Netjes geholpen heeft begrip voor zijn klant en helpt jouw probleem op te losse eventueel even ertussendoor.
Goede ervaringen
Vriendelijk en behulpzaam
Als afgesproken
Leveren de beste hulp & service, denken altijd prettig mee
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand