Goed bezig bij Leendert Aardig geholpen goed afspraak nagekomen... Tot de volgende Ray baumann.
Ik stond met een platte accu. Ze zijn speciaal voor mij gaan rijden en hebben de auto met een startkosten gestart. Toen kon ik zelfstandig naar de garage rijden. Daar is de auto gerepareerd.
Volgens mij hebben ze het er ontzettend druk, maar dat merk je in ieder geval niet aan de manier waarop ze je helpen. Prettige ervaring, nemen de tijd voor je met zoeken en oplevering van de auto.
Vriendelijk, betrouwbaar, deskundig
Mijn eerste reparatie Airco dat liep gewoon lekker goede afspraak en op tijd klaar ,kreeg info mocht ik een andere auto willen ,wat ik zocht, en heb dat gedaan Ik heb daar een andere auto gekocht ,inruil prijs naar mijn zin en ik heb een mooie auto, voor een kapot lampje terug geweest ,en werd gelijk geholpen ,meer kan ik niet verwachten
Erg prettig en zeer vakkundig geholpen. Prima service en conform afspraak..
Winterbanden erop gezet.
Ze zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken. Snelle en goede service.
Snel en kundig geholpen
zoals afgesroken
Snelle service
Goede service. Er werd meegedacht en de prijs werd vooraf keurig gecommuniceerd.
Prettige ervaring, in de lokale omgeving.
Gaat altijd op tijd volgens plan is er iets anders geconstateerd wordt je gebeld .
wordt altijd goed geholpen, vriendelijke mensen
Schade aan achterzijde binnen 4 dagen gerepareerd incl. nieuwe ruit en spuitwerk. Deskundig advies uitlijning en aanschaf winterbanden.
denk mee en weet de obstakels te vinden.
Zoals hierboven beschreven. Auto rijdt weer als een zonnetje, ben gebeld mbt de extra werkzaamheden(die we al verwachtten). Rekening was normaal. Je ziet t altijd graag wat minder, maar als de service zo correct is en de uitgevoerde reparaties ook mag t wel zo zijn.
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een fijne garage
Nadat ik pech had gehad hebben zij mij snel en vriendelijk geholpen.
Professioneel, snel, vriendelijk, met hart voor de klant.
Altijd een goed en snel advies, prima service.
Duidelijk en eerlijk
Clara's pad 22