Snelle service, vakmensen, altijd word je vriendelijk te woord gestaan.
Volgens afspraak alles geregeld
alles ok. koffie goed, auto goed,
Grote beurt laten doen. ook goed geinformeerd over dat de demper het misschien niet zolang volhoud, maar dat deze net zo goed nog lang mee kan gaan.
Vriendelijke mensen, juiste vakmanschap
Direct een luisterend oor. Zeer goede service. Vriendelijk personeel. Jammer , dat het zo druk is....hopelijk nog een keer tijd voor het nakijken van de verwarming (graag voor de winter) en het uitlezen van de elektronica .....
Plotseling defect aan mijn auto. In de ochtend gebeld en in de middag was het gemaakt. Heel fijn!
Vlotte afhandeling van mijn APK. Duidelijke communicatie en afspraken.
Prima. Kon even op het eind van de dag terecht. Snel geholpen.
Zie boven
Goede service tegen redelijke prijzen een echte VAK garage
goede srevice en erg klantvriendelijk
Naar volle tevredenheid een auto gekocht.
Vakkundig geholpen
vakbekwame garage
Mijn prima eerste ervaring met vakgarage Leendert Krijger zal zeker reden zijn om ook volgende keer een afspraak te maken met deze garage..
Wordt vooraf overlegt wat er moet gebeuren, gewoon duidelijk en goed!
Goed geholpen
Prima geholpen, snel en netjes onze “nieuwe, gebruikte” auto geleverd volgens de gemaakte afspraken.
Goed geholpen. Makkelijk om afspraak te plannen
Gebruikte auto heel netjes afgeleverd met beurt en bos bloemen En een nette prijs voor de inruilauto
Goede en snelle service met geen verrassingen achteraf. Goede prijs/kwaliteit.
Clara's pad 22
4451 H Heinkenszand