Word altijd fijn en snel geholpen!
Ben voor een APK keuring geweest. Ze zijn vriendelijk , goede service ( koffie ed. ) . Ben geen nummer maar ze kennen je bij naam. Ze weten waarover ze praten en ze zijn behulpzaam als je vragen hebt.
Gastvrij eerlijk en vakkundig team!
M’n Ford F-150 hield in en dat is met de nodige aandacht perfect verholpen! Heel fijn!! Bedankt Jaco & team!!
Zoals bij ieder bezoek aan deze garage word het onderhoud vakkundig uitgevoerd en word ik netjes op de hoogte gehouden bij bijzonderheden.
Altijd een lach en snel plaats
bracht auto o.a.voor niet werkende mistlampen voorzijde(zat kortsluiting in) garage heeft hele bekabeling vervangen van wege smelten maar helaas werken de mist lichten nog steeds niet
Volgens afspraak is mijn auto vlot en vakkundig onder handen genomen.
Goede en snelle service vriendelijk personeel en een bedrijf met alle opties zoals verkoop van auto’s reparaties en Auto Schade afdeling Een hele beleving op auto gebied !!! Een aanraders
Zo als altijd weer super geholpen
Das Problem sofort erkannt und gleich gelöst
Goede service en klantvriendelijk
Ik kon vanuit midden Nederland naar deze garage omdat ik de sfeer heel prettig vindt; er in oplossingen gedacht wordt en de professionaliteit van alle medewerkers mij vertrouwen geeft.
Afspraken worden nagekomen en er wordt advies gegeven. Facturen zijn goed gespecificeerd en worden mondeling toegelicht.
Snel en goed geholpen zo als altyd.
Prettig contact Soepele afspraken Vakkundig uitgevoerde werkzaamheden Keurige prijzen Daarom al jaren klant bij Jaco Smith en zijn team
Jaco Smith een vakgarage letterlijk. Naast de uitstekende service een zeer betrouwbare partner voor alle onderhoud en nieuw te kopen auto’s.
Vaste klant bij Vakgarage Jaco Smith vanwege de deskundigheid, het meedenken en de fijne sfeer.
Goede service en voor een kleine klus kan je even wachten aan een gezellige tafel met een kopje koffie / thee
klant en auto worden serieus genomen
Al direkt werden wij ( incl. Tonnie Koenen ) zeer vriendelijk te woord gestaan en 't gesprek gaf ons voldoende vertrouwen om - mogelijk - tot koop van een occasion over te gaan
Klantvriendelijk
Vanaf het eerste moment een klik met jullie en met name Eric
Waalhaven Zuidzijde 6
3088 HH Rotterdam