Gewoon goed en zeer klantvriendelijk
vriendelijk
Ik vind het plezierig dat het personeel weet wie ik ben als ik in de garage kom, en andersom. Omdat je elkaar kent ontstaat het gevoel dat je elkaar wilt helpen en de houding bij WeJeBe is altijd dat ze willen doen wat ze kunnen om je mobiel te houden.
Ik ervaar deze garage als vertrouwelijk. Ik ben er op mijn gemak en de service is heel goed. Ook de monteurs zijn goed en vriendelijk . Hier neemt men nog tijd voor een klant en ben je zeker geen nummer .
Auto had een paar punten waar ik me aan stoorde, en de garage heeft dit verholpen. Er stond fijn volgens afspraak een leenauto klaar. Goede service!
Als je de auto brengt voor de grote beurt/APK en er iets aan de hand dan word je netjes gebeld wat er aan de hand is, en tevens het advies gegeven of het wel of niet gerepareerd moet worden, vooral als je niet veel verstand van auto's is dit toch wel belangrijk dat dit gebeurd. Prima
Vorig jaar een leuke auto gekocht bij Wejebe. Nu zijn we een jaar verder en blijkt deze motor een echte probleemmotor te zijn wat onder de kenners algemeen bekend is. Dat het type benzine en olie extra belangrijk zijn hoor ik helaas pas na een jaar en niet bij aanschaf. Communicatie tijdens reparatie liet in het begin wat te wensen over. Uiteindelijk toen auto bijna klaar was goed op de hoogte gehouden. Factuur is matig gespecificeerd. Wat is er bijvoorbeeld exact vervangen tijdens kleine beurt? Een auto die minder dan 95.000 heeft gelopen met zoveel problemen en kosten zou niet moeten kunnen. Eerste reparatie gelukkig onder garantie maar ook dit is vrij snel voor de kilometerstand lijkt mij. Dat de ketting en bovengenoemde vervuiling een bekend groot probleem zijn bij deze motoren maakt het extra zuur als je dit na een jaar na aanschaf te horen krijgt. Voel mij enigszins in de maling genomen ondanks dat ik weet dat het geen nieuwe auto is die je koopt met de nodige risico's. Desondanks vriendelijk personeel en snelle reactie op mailcontact. Wellicht heb ik gewoon pech gehad met de aanschaf van deze auto. Verder kosteloos een leenauto voor twee weken was top service.
Zie boven
Vakkundig en klantvriendelijk. Uitstekende communicatie!
Hele fijne ervaring met Wejebe vakgarage. Complimenten voor de vertrouwde uitstraling en gastvrijheid.
Met mijn beperkte technische autokennis voel ik me vertrouwd bij de service bij Wejebe. Voel me als klant gewaardeerd en met name klantvriendelijkheid is perfect. Alles gebeurd in overleg dat vind ik zeer prettig. Straks in nieuwe locatie is plaatje compleet denk ik. Chapeau aan allen. Een tevreden klant.
uitstekende service
Fijne mensen en goede service!! Monteurs met kennis van zaken. En vooral lekkere koffie of chocomel die is ook lekker.
Goede service, fijn dat je de auto weer mooi schoon terug krijgt
snelle hulp en deskundig advies
Super service en vriendelijk personeel
volgens afspraak
Toffe en vertrouwelijke mensen
Ben al onafgebroken klant zo lang als WeJeBe bestaat zegt al genoeg.
blij dat ik weer terug ben, zelfs uit Nijmegen
Naar onze wensen werd goed geluisterd en snel gehandeld
Snel, adequaat en klantgericht
Berkenstraat 18