Goede kwaliteit en Goede service. Zeer klant vriendelijk.
Goede service conform afspraak
Ik werd goed geholpen en kon snel terecht voor een langere afspraak. Netjes bericht en factuur via mail dat de auto klaar stond
Ik wordt altijd goed geholpen, ben heel tevreden mee…
altijd prima ervaringen
Gewoon top
Snel geholpen en goede service
Goed bereikbaar en snel geholpen. Super!
hij was snel gebeurt en netjes kreeg netje een berichtje dat hij klaar was en beteen de rekening toe gestuurd dat ik wis wat ik moest betalen
Service is goed en een goede monteur met veel ervaring
Eerste ervaring met de nieuwe eigenaar is prima! Goede open communicatie over wat nodig was met duidelijke uitleg.
Betrouwbaar en vakkundig
Altijd in voor de beste oplossing. Behulpzaam en oprecht. Goede kwaliteit/ prijsverhouding. Kortom aan te bevelen.
Sander heeft verstand van zaken en heeft de auto weer netjes voorzien van apk en grote beurt
Fijne en goede service gehad bij Sander. Goed geholpen met mijn vragen en deskundig geadviseerd. Ik kom terug naar Mill vanuit Amsterdam om hier mijn auto te laten nakijken / repareren. Dank en ik kom zeker terug!
Fijne werkplaats waar goed met de klant mee gedacht word.
Prima service en goede uitleg.
zeer goed
Ik kon de auto een dag eerder brengen en de APK en kleine beurt is snel en kundig uitgevoerd. Altijd overleg als er iets is met de auto wat vervangen moet worden. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wordt altijd goed en netjes geholpen
Prettig geholpen en makkelijk om afspraak te maken en prijs kwaliteit is ook goed
Adviezen en beurten zijn hier geweldig
Weer snel en goed onderhouden uit gevoerd.
Langenboomseweg 56 A
5451JL Mill
Het alternatief voor de merkdealer: SC-AUTOSERVICE Ervaar het verschil Hét merk-onafhankelijke full-service autobedrijf en officieel partner van Bosch, Autoservice Totaal, onderhoud, reparatie, apk, wassen en meer .........! Voor meer informatie: www.sc-autoservice.nl
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.