goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke niet opdringerige ontvangst.\r\nRustig en de tijd nemend voor uitleg en hulp bij het informeren en bekijken van auto\'s.\r\nDuidelijke afspraken die ook nagekomen worden.\r\nDus prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zaterdag 18/2 heb ik mijn Volkswagen Polo opgehaald. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Ik ben speciaal uit Haarlem gekomen. Ik heb ervaren dat dit autobedrijf beschikt over veel kennis, en ik heb mij als klant zeer serieus genomen gevoeld. Ik wens jullie alle succes voor de toekomst toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenaar is correct, heeft vakmanschap

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Trouwautoverhuur met chauffeur geweldig.Een zeer behulpzame en punktuele chauffeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Occasion gekocht.\r\nEen paar puntjes bij de occasion maar op zich nette zaken gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en prima kwaliteit

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf GEWOON GOED.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf SNELLE SERVICE + GOEDE PRIJS KWALITEIT

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind dat ze een hele goede service hebben en tevreden ben over de prijs/kwaliteit!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een mooi allround autobedrijf is

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een goed bedrijf is met enorme goede service. Grote klantvriendelijkheid en snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf service, deskundigheid, vriendelijkheid, alles klopt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik was geen vaste klant bij dit bedrijf. Zij hebben mij geholpen terwijl anderen dit niet konden, vanaf nu ben ik hun klant! Service, vriendelijkheid en een eerlijke prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het een prima bedrijf is, dat effici?nt wordt geleid en vriendelijke en deskundige medewerkers heeft. Zij staan altijd voor je klaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf fijne mensen goede service wat wil een mens nog meer!!! van horen zeggen ben zelf geen klant

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je altijd terecht kan, zelfs na sluitingstijd ben je nog welkom en wordt je snel en goed geholpen. Echt een uitstekende service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hoog in het vaandel staan vakmanschap en persoonlijke service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service Snel en persoonlijk geholpen redelijke prijzen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super is!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit een zeer goede garage is met deskundig personeel en een prettige sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zij goede service en kwaliteit bieden

Gorsselseweg 14

7437 BE Bathem