Er wordt gedaan wat je van een modern geavanceerd bedrijf mag verwachten.
Goed geholpen , goede service , top bedrijf
Netjes en snel !
kom er al jaren
ik krijg mijn auto keurig terug.
Conform verwachting en gemaaktw afspraken
Goed en correct behandeld en werk is zeer ok
Snelle en goede reparatie en uitleg en heel vriendelijk personeel
Ik heb gevraagt om een reperatie aan de auto en werd goed geholpen.
uitstekende service wordt altijd met klant overlegd wat er moet gebeuren en een prijsopgave wat het gaat kosten
Ik had een flinke reparatie aan mijn BMW 1 serie. Distributie ketting uitgerekt en kleppen geraakt. Prijs was zeer concurrerend en er zit 2 jaar garantie op de reparatie. Ik ben zeer tevreden en vond vooral de communicatie zeer prettig met deze garage. Zeker een aanrader.
Top geregeld en fijn geholpen.Vriendelijk.
Erg blij dat ik op de hulp van Autovakmeester Verheijen mocht rekenen toen ik afgelopen week met autopech stond. Ter plekke snel en vakkundig geholpen en de volgende dag was de auto gerepareerd. Geweldige service!
Vriendelijk geholpen door vakkundige vakmensen die nog de tijd nemen om een praatje met je te maken en ze laten je zien wat ze gedaan hebben en je krijgt de vervangende onderdelen mee.
Snel en vakkundig geholpen, binnen 1 dag klaar en de dag dat de auto in de maak was een leenauto. Goede uitleg, vriendelijk personeel.
Vandaag voor een aankoopkeuring bij verhijen geweest. Alles is grondig en vakkundig nagekeken en goed bevonden. Geeft een geruststellend gevoel
Het noodzakelijk onderhoud bleek redelijk kostbaar. In overleg bepaald wat noodzakelijk was. Vervolgens is dit uitgevoerd. Prima service.
Al heel wat jaren klant bij Autovakmeester Verheijen te Born naar volle tevredenheid.
Hier gaat alles naar wens,heel goed bedrijf
vriendelyk personeel en zeer ervaring in alles
Uitstekend geholpen bij het niet starten van de auto.
Goede en deskundige vaklui
Erg tevereden in alle opzichten.
Mortel 1 d
6121JT Born
Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. Wij werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen. Onderhoud, APK, Banden, Ruiten, Airco, Bakspoeling en Diagnose etc.