Snel sevice, top!
Autovakmeester Verheijen is de allerbeste en fijnste garage die er is!! Als er iets scheelt met mijn auto, bel ik op en ze staan heel snel klaar voor mij! Super service, super garantie en heel klantvriendelijk!!
Deskundig, profecioneel en snel.
Vriendelijk, eerlijk, een top prijs quality verhouding.
Prima service aan de telefoon. En daarna word alles perfect afgehandeld .
wisselen winterbanden
Vriendelijk en goede koffie.
?
Zij nemen altijd alle tijd voor de klant en niets is hun te veel. Flexibel en denken met de klant mee. Deskundig. Super service en doen niet moeilijk met een leenauto
Goed geholpen en gedetailleerde uitleg.
Beurt uitgevoerd volgens afspraak. Tijdig terugkoppeling in verband met extra kosten. Netjes afgehandeld.
Altijd top service
Zeer duidelijke en goede expertise. Prijs kwaliteit staat goed in verhouding bij deze garage. Garage Verheijen heeft er een nieuwe klant bij.
Snelle en goede service, klantvriendelijk.
Heel goede service, goede communicatie en eventueel vervangend vervoer. Doorzichtige offerte en dito factuur. Kortom, autovakmeester Verheijen is een zeer betrouwbare partner. Heeft dat al meerdere keren bewezen.
Altijd goed verzorgd en duidelijke communicatie, staat nooit voor verassingen
Snel geholpen.
Vakmensen
Ik kom er al jaren en wordt altijd vriendelijk ontvangen! En ze zijn korect in de afspraken en goeie lekkere koffie.
Zeer prettig en deskundig geholpen bij het kopen van een gebruikte auto .
‘S Ochtends bellen, ‘s middags terecht, half uur later met gewenste resultaat weer naar buiten.
Lampen controle , konden direct terecht. Kapotte lamp meteen vervangen. Dankjewel voor de goede en snelle hulp!
Goede service en uitstekend personeel
Netjes en snel geholpen.
goede en vriendelijke ontvangst afspraken altijd goed nagekomen en goed vakmanschap
Mortel 1 d
6121JT Born
Autovakmeester-Verheijen is een modern geavanceerd bedrijf. Wij werken met moderne (uitlees)apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s (met een diepere kennis voor Renault, BMW en Volkswagen). Wij zijn ook gecertificeerd in elektrische voertuigen. Onderhoud, APK, Banden, Ruiten, Airco, Bakspoeling en Diagnose etc.