Geen
Afspraak maken gaat makkelijk. Afhandeling prima. Vriendelijk personeel.
APK + service beurt: auto weer de look-and-feel van een nieuwe.
Vooral niet haasten. Er is rustig de tijd genomen voor ons. Dat is wellicht het aller belangrijkste. We voelden ons gehoord en werden goed voorgelicht. De kwaliteit weet ik nog niet. Dat zal in de toekomst blijken. Maar ik heb er alle vertrouwen in.
Vriendelijke medewerkers en ik kreeg vooraf kosten door. Werd netjes eerst gebeld voor akkoord reparaties. Auto is weer winterklaar en lekker fris en schoon.
Hier denken ze met je mee
Giede service, vriendelijk geholpen
Een occasion kopen kan een behoorlijk financieel fiasco worden. Bij een Bovag bedrijf wordt dat risico al aardig ingeperkt maar Roeleveld uit Maarssen diet daar een schepje van vertrouwen bovenop. Mooie occasions en een vertrouwenwekkend verkoopteam wat in geen enkele vorm opdringerig of dwingen is. Klein garantiegevalletje is keurig opgelost.
Super geregeld netjes , kan er niks anders van maken Top !
Ik heb op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een servicebeurt voor mijn auto wat fijn was. Zeker in deze tijd waar het vaak lang duurt voordat je een afspraak kunt maken.
Vriendelijke medewerkers, perfecte service en een betrouwbaar bedrijf.
Wij hebben hier op het laatste moment nog een busje kunnen huren
Wij ,ik en mijn vrouw hebben verleden week een occasion gekocht en onze oude ingeruild. Vandaag de nieuwe opgehaald naar alle tevredenheid. de verkoper heeft ook alle tijd genomen om ons duideljike uitleg gegeven op de nieuwe opties van de auto. helemaal Top dus
Deze garage is simpelweg top. Iedereen daar heeft hart voor zijn werk en levert goede kwaliteit voor een prima prijs. We komen er graag en ook graag terug!
Prettig geholpen door iemand die weet waar hij het overheeft. Neemt alle tijd om dingen uit te leggen, voor te doen, te zoeken naar dat wat de klant graag wil hebben.
Miguel is een heel prettige verkoper, neemt de tijd en is heel prettig in de omgang.
Goed berijkbaar, gijne service
Prima geregeld
Tekst over Carprof onderstreep ik
Mijn Zero had wat problemen, netjes met dekking van garantie opgelost!
Klachten koppeling uitstekend verholpen. Auto rijdt weer als nieuw. Bedankt!
Ontvangen met een glimlach, auto wordt even van binnen en buiten schoongemaakt, altijd bereikbaar, afspraken nakomen, goede communicatie, vriendelijk. Dit kost allemaal niets en zijn de kleine dingen die het verschil maken. Ga zo door, jullie zijn goed bezig.
Kwaliteit van service is altijd al super. Bij ophalen auto staat hij er weer spik en span bij. Ik ben weer tevreden.
Een aanhanger hier gehuurd. Werd snel en klantgericht geholpen. Zocht een extra hoge aanhanger vandaar dat ik hier terecht kwam.
Alles is top geregeld. 2e hands auto gekocht, schade voor verkoop hersteld, super service, vriendelijke personeel.