Nieuwe all weather banden gemonteerd

‘S morgens even bij de garage in Leeuwarden langs geweest. Ik vertrouwde niet helemaal meer het profiel van mijn oude banden. Terecht de receptionist Dhr Erik Miedema controleerde even het profiel, daarna meteen nieuwe banden besteld en ik kon ‘s middags al langs komen voor de nieuwe banden te laten monteren. Dik in orde!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Netjes afgeleverd en snel geregeld

Makkelijk een afspraak gemaakt en na de beurt weer netjes en vertrouwd onderweg.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Uitstekende service na onoplosbaarheid klacht

In november 2023 schafte ik in Leeuwarden een KIA EV6 GT-line aan van 2 jaar oud met 29.000 km op de teller. De auto kwam uit Duitsland maar was aan een grondige inspectie onderworpen. Na een week rijden popte er een melding op: "Check TPMS". Door de grote afstand tussen mijn woonadres en Leeuwarden werd ik verwezen naar KIA Lelystad. Aldaar werd er een onderdeel gewisseld en moest het probleem verholpen zijn. Alles behalve......... Al snel kreeg ik wederom de melding. Weer terug naar de garage. Geen resultaat. Ik moest de auto achterlaten om te testen en kreeg een vervangende auto mee. Uitstekende service en uiterst vriendelijke mensen, maar niet het gewenste resultaat. Na een half jaar bleek het probleem nog steeds niet opgelost en was er een flink aantal kilometers met de auto gereden. Een software-fout, zo bleek. Onbekend wanneer en een nieuwe versie uitgebracht zou worden. Ik wilde de auto omgeruild hebben en heb een gesprek gevoerd met de directeur van Leeuwarden en mijn mobiliteitsadviseur aldaar, Erik Movsesian. Afgesproken werd dat men op zoek zou gaan naar een vergelijkbare Nederlandse auto, zo mogelijk in dezelfde kleur en met hetzelfde aantal kilometers. Het heeft een aantal weken geduurd maar de contacten met Erik over de voortgang waren altijd respectvol en aangenaam. Samen met Erik heb ik gekozen voor een gelijkwaardige, vervangende auto, waaraan nog het e.e.a. gesleuteld moest worden om hem aan mijn wensen te laten voldoen. Ik ben dik tevreden over het resultaat en over de manier waarop het proces heeft plaatsgehad. Erik verdient, wat mij betreft, het predikaat "mobiliteitsadviseur van het jaar".

Vriendelijk en niet opdringerig

Prima medewerker/verkoper die ons de juiste informatie en al onze vragen op een vriendelijke manier heeft uitgelegd

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

goed zoals ik gewend ben

gemakkelijk om af te spreken voor onderhoudsbeurt en APK. Afspraken zijn nagekomen, vriendelijke mensen en goede service. Geen punten die nog verbeterd zouden moeten worden.

vervanging voorruit

netjes uitgevoerd ruit verd vervangen ivm krassen op de ruit bij aankoop

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Top Service

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zoals verwacht perfect geregeld !

Vanaf het begin tot het einde van het traject van aankoop, alle onderdelen goed uitgelegd en meegedacht om tot de voor ons beste keuze te komen.

professioneel en snel

Na jaren rijdt ik weer Mercedes en door mijn ervaring van vroeger met het bedrijf ben ik weer bij jullie terecht gekomen.

Zeer klantvriendelijk

Goede service, goed team

Leeuwarden vestiging heeft goed team en geeft zeer goede service

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Deskundige en correcte behandeling in de werkplaats en receptie.

Na pech melding onderweg via het centrale Mercedes pech meld systeem uren moeten wachten (veel en veel te lang) op hulpverlening. Na uiteindelijk weer opweg geholpen te zijn andere dag voor verdere controle en diagnose naar Wensink Leeuwarden . Hier deskundig en correct geholpen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goed en snel geholpen voor grote beurt en APK

M’n auto moest een grote beurt en APK hebben. Ik kon hier snel terecht, ook fijn dat ik maar 2 uurtjes hoefde te wachten (met goede wifi en lekkere koffie en fruit). Ik ben vaker bij een Mercedes dealer geweest maar bij Wensink Leeuwarden ben ik echt het beste ooit geholpen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Goed geholpen door Wensink Leeuwarden (Ronald Braaksma) en een prachtige nieuwe auto geleverd gekregen.

Dik tevreden.

Zeer snelle afhandeling, snelle levertijd , ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en goed geholpen door jullie verkoper Bouke Sieperda. Heb al super fijne eerste kilometers ervaren!

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Pro actief, meedenken, niet storende verkoopduwen

• Service N.v.t.

Zeer fijne verkoper gewoon en eerlijk

Zeer fijne verkoper gewoon en eerlijk

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Mijn oude Benz weer als nieuw

perfecte service en reparatie tegen redelijke prijs

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

De verkoop was super, deskundig en goed,

Het stukje begeleiding vanuit werkplaats was erg slecht, vragen konden niet beantwoord worden. Antwoorden zijn nog steeds niet gegeven. We kopen veel nieuwe voertuigen waarbij Volvo en Scania vanuit de werkplaats altijd alle medewerking altijd geven. Vroeger was dit bij wensink ook zo. Maar dat is tegenwoordig niet meer zo of kennis ontbreekt. Toch een beetje vriendelijkheid naar je klant zou niet misstaan. We hebben gelijktijdig 4 nieuwe voertuigen gekocht. Ik zou het op prijs stellen dat mijn medewerkers zich welkom voelen bij de werkplaats.

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Prima uitleg voor de uitgevoerde werkzaamheden

• Service N.v.t.

Erg prettige ervaring

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan Wensink Leeuwarden na aankoop van een gebruikte auto aldaar. De verkoper neemt de tijd, zal niets overhaasten of opdringen. Ik ben 2 keer voor een proefrit langgewenst voor dezelfde auto, en dat is ook totaal geen probleem. Keurig te woord gestaan, tevens werken er mensen met kennis van zaken, in de verkoop en de werkplaats. Ook een goed en marktconform aanbod gehad voor mijn inruil auto. De aflevering was prima, de auto netjes in orde, en er was alle tijd voor de uitleg van de auto. Hele fijne ervaring!

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goede service van het merk van de Ster

In de communicatie over de uit te voeren werkzaamheden was een foutje geslopen, dit is door Pieter Hogewerf, keurig opgelost! Wensink heeft service hoog in het vaandel dat is ook één van de redenen dat wij wederom gekozen hebben voor de aanschaf van een nieuwe Mercedes Citan!

Goede service van het merk met de Ster

Goede service van het merk met de Ster

Icarusweg 2

8938 AD Leeuwarden

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!