Zoals gewend, prima service

Snel en duidelijk

Prettige communicatie snelle service

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

wielenwissel helaas niet vlekkeloos verlopen

Ik had een afspraak voor een wielenwissel. Toen de wielen gewisseld waren, werd voorgesteld de wielen ook uit te lijnen, omdat de banden wat scheef afsleten. Dat kon aansluitend worden gedaan, en dat vond ik prettig. Echter, toen ik eind van de middag naar huis reed, hoorde ik een onregelmatig geluid van de wielen, een beetje bonkend, het klonk niet goed. Van "zorgeloos onderweg" kon ik niet spreken. Ik heb de volgende ochtend gebeld, waarop mij geadviseerd werd niet verder te rijden. Aangeboden werd een service-auto naar mijn adres te sturen om te bekijken wat er aan de hand was. De monteur kwam snel en stelde vast dat de wielbouten van het rechtervoorwiel allemaal los zaten. Na aandraaien was het euvel verholpen, maar de monteur gaf aan dat dit niet had mogen gebeuren, want een gevaarlijke situatie! Het wiel had er af kunnen lopen! Nogal slordig , en ik kan dus niet zeggen dat ik tevreden was. Ik had meer zorgvuldigheid verwacht. Wat ik wel heb gewaardeerd is dat mijn klacht serieus werd genomen en terstond een monteur werd gestuurd om het probleem op te lossen.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle en zeer goede service

Service is uitstekend. Altijd netjes geholpen (Mercedes sprinter)

De klant staat centraal

Deskundige service waarbij er veel aandacht is voor de klant. Een positieve ervaring.

Niet secuur

Werkzaamheden worde nover het algemeen voldoende/goed uitgevoerd, facturering is erg slecht

Vriendelijk en correct

Eerder ben ik al eens heel vriendelijk geholpen toen er bij een onderhoudsbeurt in Rotterdam te veel olie was toegevoegd. Dat is toen door jullie verholpen. Dit was mede aanleiding om de auto bij Wensink in onderhoud te doen.

Snel geholpen

Ondanks het snelle verhelpen van mijn uitdaging, hebben ze het afwerken vergeten. Het terug plaatsen van de nodige kapjes om de uitdaging te voltooien.

Awesome

Werd naar alle tevredenheid geholpen, Lekkere koffie

Aardige receptionist, Alles klopt

Zeer goede service.

Ik ben goed en snel geholpen

uitstekende en betrouwbaar service

Alles werd afgehandeld per mail en telefoontjes in deze rare tijd. Keurige afhandeling van mijn aankoop, onder deskundige leiding van Hr. Haico Mengering. Klasse geholpen. Bedankt.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Nico is perfecte representant en monteur bij Wensink!

Nico is bescheiden in zijn optreden en een kundige vakman!

gewoon weer prettig geholpen

Service zonder opsmuk, dat past prima bij ons.

goede service

mede door een persoonlijke benadering

Gewoon super

We hebben de afgelopen 7 jaar 2 nieuwe sprinter bakwagens 3 x nieuwe vito bussen en 5 nieuwe personen autos bij jullie aangeschaft en bij alle 10 was alles zeer goed geregeld zonder problemen gewoon top

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Uitstekende service

Snel en goed advies en directe service

Meteen goed geholpen

Mijn storing werd meteen opgelost

• Reden bezoek N.v.t.

Duidelijk. Snel. Afspraak is afspraak

zie titel.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Niet op tijd van afspraak aan de beurt.

Afspraak om 10.15. Krijg meteen te horen, dat vanwege de corona pauze de auto pas later aan de beurt is! Waar bleef het telefoontje om dat mede te delen?? Is onze tijd niet net zoveel of meer waard dan die van jullie? Vervolgens zijn ze aan het werk en bleef mijn auto nog steeds buiten staan. Toch maar even laten weten. En ja hoor, eindelijk, aandacht voor de auto. Het was maar APK, maar tegenwoordig gaat de auto ook niet meer door de wasstraat...

Een hele prettige ervaring

Het is allemaal heel goed verlopen. Fijne persoonlijke benadering en prima afspraken gemaakt. Uitlevering was heel goed. Ben er erg blij mee.

• Reden bezoek Verkoop Bedrijfswagens

Prettig en correct geholpen

Vanaf melding servicebeurt, afspraak, brengen en halen auto geen belemmering ondervonden. Er kwam nog een melding van "dimlicht links gestoord"(mooi omschreven). Hiervan melding gemaakt, dit kon tot de servicebeurt wachten. Dus prima opgelost!

Duidelijke afspraak

Correcte reparatie met tussendoor status update

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Prima service en snel geholpen

Keurig en servicegericht bedrijf

Dortmundstraat 2

7418 BH Deventer

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!