5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige was per ongeluk onjuist ingevuld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede, persoonlijke benadering. Altijd alles naar wens uitgevoerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onlangs ben ik langsgeweest voor een bandenwissel. De bandenwissel zelf is goed gegaan. Wat niet goed ging was dat tevens een wintercheck was uitgevoerd zonder dat ik hierom gevraagd had (dit is overigens rechtgezet door het niet in rekening te brengen) en dat nadat de auto klaar was ik nog 20 minuten heb moeten wachten voordat de rekening was opgemaakt en ik de auto mee kon nemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is prima geregeld. Geen op- of aanmerkingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service van de receptie bij aanmelden onderhoud, beurten enz, is vriendelijk en heel goed. Heb een elektrische fiets gekregen voor de terugreis naar huis, evt. zou je een leenauto kunnen krijgen, tegen wat kosten. Die service is mij voor het eerst verleend, zonder daar zelf om te vragen. Dat is service!! Wel vind ik persoonlijk de nieuwe auto\'s veel te duur worden. Het is straks voor de mensen met hogere en hoge inkomens alleen mogelijk om een nieuwe auto te kunnen kopen. Blijkbaar zijn er nog zat mensen die dat kunnen. Maar ja daar hebben jullie geen boodschap aan, als je maar verkoopt? De schone auto van de toekomst zou met de moderne motoren op een schone brandstof kunnen rijden. Elektrisch rijden heeft op korte termijn voordelen, maar je zit altijd met die sterk vervuilende batterijen. Men zou volledig schone brandstof kunnen maken, zo denk ik, waarin water de basis is. Hans Koster

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed. Ik had bewust gekozen om een Ford Focus te gaan rijden via Private Lease en ik ben hiervoor bewust naar de Ford dealer gegaan. Een goede keus, is mijn ervaring. De verkoper heeft goed geadviseerd m.b.t. extra opties. Wel een minpunt bij de aflevering: de winterbanden waren niet gemonteerd. Dit is tot op heden nog niet gebeurd. Ik hoop - en ga ervan uit - dat dit snel opgelost wordt.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via de app de afspraak gemaakt voor de bandenwissel. Werd tijdig gebeld dat het profiel van de winterbanden niet meer voldoende profiel hadden. Dus advies was vervangen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect, vriendelijk, maar zeker ook de goede services

2 sterren: slechter dan verwacht

Over de behandeling ben ik wel tevreden, maar ik kan niet beoordelen of de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Ik heb volgens afspraak een elektrische fiets mee gekregen maar helaas was de Aku toen ik terug ging leeg. Dit was heel erg ergerlijk daar ik over de brug moest komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke en klantvriendelijke zaak......

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Al jaren prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ben blij met de nieuwe voorbanden, ook de wintercheck is gebeurd. Jammer dat ik nu een week later het gratis had kunnen laten doen,

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, zoals altijd. Enige opmerking die ik heb is dat er vooraf altijd een te rooskleurige doorlooptijd van de reparatie gegeven wordt (als ik wacht op de vestiging). Ook deze keer bleek 30-45 minuten het dubbele te zijn. Ik houd er al rekening mee, dus waarom niet eerlijk de verwachte reparatietijden doorgeven. Of jullie moeten de facturatie achteraf doen. Ik zag dat mijn auto al zeker een half uur klaar stond buiten voordat de balie mij kwam halen om af te rekenen. Tijd die nodig was om de factuur te maken. Zonde van mijn wachttijd.

Ringoven 25

6826 TP Arnhem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!