Ook bij Wensink Hoogeveen is de service top. Vooraf duidelijk geïnformeerd over de bijkomende kosten. En na het onderhoud (met enkele aanvullende reparaties) mijn auto weer in topconditie meegekregen
Deskundig en vriendelijk
Bedrijfsnaam | Compact Technical Services |
As above
Fijn gevoel weer veilige auto vooral ook dat je gebeld wordt over wat er moet gebeuren en samen dit bespreekt TOP
Alles verder goed.
Ik werdt vroeger geholpen door Patrick Lier deze nam de tijd voor je. Legde uit wat er is gebeurd etc.... en nu zit daar een dame die geen affiniteit heeft met haar klanten. Komt haar beloften niet na en als je daar naar vraagt krijg je geen antwoord. Maar als je MB rijd wil je en moet je wel een MB garage. En de hele regio is Wensink. Kan mij niet voorstellen dat dit de bedrijfsfilosofie is.
Bedrijfsnaam | A Klaassens Beheer bv |
keurig geregeld
Bedrijfsnaam | arcadis |
Zeer goed en snel geholpen. Personeel aardig.
Bedrijfsnaam | Albertus van leeuwen |
Mijn Mercedes gaf een storing aan. Snel naar de dealer. Super snelle service. Daar boven op de auto gewassen. SUPER SERVICE.
Bedrijfsnaam | Warema |
Vorm van after sales (coulance regeling/terugroepactie) waar menig autobedrijf/merk (Mercedes) een voorbeeld aan kan nemen !
goede en snelle service duidelijke afspraken
mijn ster op de moterkap was afgeknapt, ben goed geholpen, er werd een nieuwe opgeplaast
Bedrijfsnaam | Dhr. |
Ik ben bijna helemaal tevreden, maar als een waarschuwingslampje al een paar jaar brand, als dat meerdere keren (4x) gemeld is en als dat elke keer na een garagebezoek nog steeds blijkt te branden, dan begin je daar wel van te balen. Daarom beetje zuinig met beoordeling.
Bedrijfsnaam | Kronos BV |
de auto moest voor de apk de banden moesten ook vervangen worden. hiervoor komen extra kosten over het onderhoud pakket heen. geen probleem dat is duidelijk overlegd. op de factuur kwam nog de kosten bij van bouten van de bodem aandraaien en het uitlijnen hier gaan we niet mee akkoord! tevens over 5000 km moet de sprinter een beurt hebben nu konden ze dit direct mee nemen scheelt ons weer kostbare tijd dat we de sprinter niet kunnen gebruiken en scheelt ook nog eens een afspraak plannen en diesel verbruik van het weer heen en weer rijden naar de garage. helaas en tot me verbazing mag dit niet van de lease maatschappij..
Bedrijfsnaam | Beugels Metaal & Techniek |
Ik krijg altijd snel en deskundig advies. Problemen met de auto worden snel verholpen.
Zeer klantgericht en net. Ook aan deskundigheid ontbreekt het niet
Goede en snelle service. Vriendelijk en hulpvaardig.
Bedrijfsnaam | FrieslandCampina |
Vrijdags gebeld voor een afspraak, smaandags kon ik gelijk terecht. Alles netjes opgelost volgens afspraak, personeel is erg klantvriendelijk en professioneel. Ik heb mijn auto sochtends gebracht en aan het einde van de dag kon ik hem weer ophalen. (de auto stond er perfect bij, gewassen en gestofzuigd) Top service! Wensink Hoogeveen is een echte aanrader!
service en klantgerichtheid is goed. bij inruilen en of verkoop is het zo dat de "money talks" probeer er uit te komen en zeker als het om een vaste klant gaat.
Bedrijfsnaam | . |
Hele prettige gesprekken gehad. Goed advies, duidelijk en laagdrempelige communicatie en verstand van zaken.
Bedrijfsnaam | Cornelissen - Social Media |
Gewoon perfecte service
Update navigatie systeem laten uitvoeren, goed gedaan. Wel vind ik de kosten hiervoor zonder meer te hoog!! Bijna € 180,00 voor een jaarlijks beschikbare update is gewoon 'te gek'!!
Prima voor elkaar. Alleen de werkbon niet goed gelezen i.v.m. defecte verwarming bestuurderstoel. Stond er wel op maar niet naar gekeken
Gewoon een beste garage
Bedrijfsnaam | Bouwkundige dienstverlening M van Essen |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!