Uw medewerker Dhr.Patrick Kloos heeft mij fantastisch geholpen super

Ik had een probleem met de werking van de elektrische achterklep, dit is zonder dat ik afspraak hiervoor had gemaakt direct gerepareerd

Goed en soepel

Wel jammer dat de issues die ik had opgegeven niet tijdens de proefrit terug kwamen en dat oude issues nog steeds niet opgelost waren, maar begreep dat dit bij de fabrikant lag.

Wederom prima tevreden

Wederom prima tevreden

Goede service !

Wat kan ik nog meer zeggen dan......Goede service !

Service niet voldaan aan verwachting

Afgelopen week mijn Mercedes voor een reparatie van de beschermingslijst van de deur gebracht. De auto is van 2018 en valt nog onder de garantie, echter heb ik zelf voor de reparatie moeten betalen. Dit omdat ze aangaven dat dit min of meer opzettelijk gedaan is. Ik vind dit wel jammer, want ik had een goede service verwacht. Ik hoop dat dit de volgende keer goed gecommuniceerd wordt.

Prima behandeld!

Vriendelijke, geduldige verkoper. Alles super verlopen! Complimenten!

Onderhoudsbeurt en toch een verassing

een afspraak gemaakt voor het vervangen van olie en oliefilter zoals het display aangaf. Bij de balie probeerde men toch nog wat meer werkzaamheden erbij te verkopen wat ik niet prettig vind. De verassing was dat het tussenscherm voorzien moest worden van andere schroeven ivm goedkeuring RDW. Ik had het plezieriger gevonden dat ik hiervan voorafgaande het maken van een afspraak op de hoogte was gebracht. Al met al heb ik meer dan een uur zitten wachten. Daarnaast is bij de werkzaamheden een beschadiging aan de tussenconsole ontstaan. Uiteraard kan ik dit niet hard maken en zal toch wel een welles nietes discussie worden. In afwachting van de hoogte van de factuur beoordeel ik of ik een volgende afspraak voor een beurt ga maken. PS...in de mail staat dat je anoniem je mening kunt geven....echter persoonlijke gegevens zijn verplicht en je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens...Hoezo anoniem??????? Ik had Aanbevelen op ja staan maar met bovenstaande eis teruggezet naar NEE!

Uit de kunst

Zeer goed geholpen. Prima manager en goede monteur. Vriendelijke ontvangst en goede sfeer. Lekkere koffie gratis.

prettige service

goed ontvangen en begeleid.

De verkoper nam alle tijd en dat was prettig. Wel waren we een beetje teleurgesteld omdat er een verkeerd interieur is geleverd.

Zoals je van Mercedes mag verwachten

Storing in het display, binnen rijden, koffie en een half uur later weer onderweg.

Prima geholpen

Zowel de auto als ik werden prima verzorgd.

altijd goed geholpen

altijd goed

Prima geholpen naar mij mening

Apk en condensator laten vervangen Vriendelijke en vak bekwame monteur

Zeer vakkundige service

Helemaal Top

Vriendelijk, correct en uitermate behulpzaam. Zeer Mercedes waardig. Vandaar ook die ster voor het pand schat ik.

Correct en netjes afgewerkt...de auto...

Zie boven, is toch voldoende lijkt me....

Goede service, fijne mensen aan de receptie

Goede service, fijne mensen aan de receptie

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen door uw medewerkers. Vragen over de c-klasse goed beantwoord, daar heb je wat aan. Probleem van de Vito snel verholpen.

Snel geregeld

Mechanisme van de tank klep werkte niet meer werd direct vervangen binnen halfuur weer rijden. Top service.

Professioneel geholpen

Prettige ervaring, zoals het hoort geholpen

Vriendelijke en deskundige behandeling

Wegens storing in de cruise control naar de garage. Door monteur werd opgemerkt dat air control nagekeken moest worden. Alles keurig hersteld, radio met Duitse zenders ook voorzien van Nederlandse zenders en tenslotte auto gewassen (was erg smerig na vacantie!). Kortom, met oog voor detail alles in orde gebracht . Zeer plezierige benadering.

Auto gebracht met een defecte koppeling. Deze is vervangen en de storing is sindsdien niet meer voorgekomen. Enig minpuntje was de leenauto die ik drie dagen heb mogen gebruiken. Zo goed als nieuwe Mercedes van alle gemakken voorzien. Had hem liever gehouden... Samengevat: goede service, duidelijke communicatie over de voortgang en een garage die 's avonds tot 20.00 open is. Ideaal om na werktijd langs te komen.

zeer goed

zeer goed

Snel en vriendelijk geholpen

Buitenvaart 3003

7905 TA Hoogeveen

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!