Alles goed
Afspraak maken kon snel en makkelijk. Sochtends de auto gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald. Alle problemen die ik ervaarde zijn opgelost. Dus prima service.
Prima service en kwaliteit en erg klantvriendelijk.
Ik ben super goed geholpen! Heel vriendelijk en correct.
Goede service!!
Bedrijfsnaam | Beter Bed BV |
Zelfs mijn elke band werd gerepareerd , terwijl dat n het begin niet mogelijk was
Helaas heb ik moeten concluderen dat er onderdelen zijn vergeten die teruggeplaast moesten worden. Nu gaat het maar om een kapje van de plus pool van de accu maar het zegt iets over de instelling waar men tegenwoordig mee werkt. Dit ook wel betrokkenheid of verantwoordelijkheid genoemd.
Bedrijfsnaam | A Klaassens Beheer BV |
Altijd klantgericht en meedenkend. Duidelijke informatie als je erom vraagt.
Bedrijfsnaam | FrieslandCampina |
Ze luisteren niet wat de klacht aan de auto is, en zetten er zomaar nieuwe onderdelen op terwijl het daar niet aan ligt. De auto blijft met dezelfde klacht. Maar wel veel geld betalen en er niks mee opgeschoten.
Een mooie wagen gekocht bij wensink hoogeveen!! Uitstekende service! Goed geholpen door Raymond Hendriks!
Moest uit nood 4 nieuwe banden, Wensink heeft er alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk te helpen, wat dezelfde dag nog gelukt is.
goede service en aardige mensen.
Bedrijfsnaam | duursma electro |
Ben goed en vlot geholpen ondanks het barre weer helemaal top
Dienstverlening zoals het bedoeld is. Ook de afwikkeling ervan na de hulpverlening. Capabele monteur van de pech hulp en medewerker aan de balie van wensink bedrijfswagens Hoogeveen
Weinig nieuws te melden: zoals altijd een prima service van Wensink. Dit maal omdat een tak op de motorkap was gevallen (nieuwe kap geplaatst).
Na een telefoontje kon ik tegen sluitingstijd gewoon geholpen worden en kon ik weer veilig de weg op.
Bedrijfsnaam | Aqua+ Sprinklersystemen b.v. |
haal en breng service : Top voor de service beurt: kan ik moeilijk inschatten, maar ga er vanuit dat de dealer de expertise heeft om dit goed te doen
Kwam binnen voor een jonge gebruikswagen, werden super geholpen door Robin Duister,hij bracht bij ons weer licht in de tent,auto gekocht,reeds een tweede gehaald. Jammer dat andere merken nuet meer in H veen zijn maar nu in Assen. De volgende halen we zeker weer bij Robin, indien het mogelijk is. Ook onderhoud gebeurt bij Wensing.
Bedrijfsnaam | Holly,s Maatwerk |
Wij rijden meerdere Mercedes bedrijfs- en personenauto's van de Fa. Wensink. Helaas wordt ervan uitgegaan, dat al deze auto's schijnbaar gelijktijdig door één chauffeur worden bereden. (Bijna?) alle aanmeldingen voor beurten, APK's, terugroepactie's, beoordelingen worden allemaal aan het zelfde emailadres gericht. Daar zit hier niemand op te wachten. Stop met deze onzin, als je het niet beter kunt.
Bedrijfsnaam | Zonna B.V. |
Snel en goed
Bedrijfsnaam | Helende handen |
Zo
Goede communicatie!
Bedrijfsnaam | Beter Bed BV |
had een storing in de auto, en die werd snel en goed opgelost. Prima werk in deze tijd
navigatie systeem van mijn Mercedes C-klasse ging aan als de auto werd geopend, hiervoor een update geplaatst door de delaler. nu maar hopen dat het goed blijft gaan.
Gewoon goed
Bedrijfsnaam | Hans Schaafsma |
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!