Als nieuwe klant bij Wensink moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun kennis en expertise. Ook de benadering naar de klant toe is top. Alle reparaties worden goed uitgelegd en er is vooraf contact over de kosten.
Contact is direct en informeel. Luisteren goed naar de klanten Denken mee. Goed advies Service gericht Focus op de klant
Eerste ervaring met Wensink voor een lease auto. Zeer goed bevallen!!
Snelle service, geen bijzonderheden.
Er werd netjes gebeld toen ik dreigde de auto wat laat op te komen halen, geen onvertogen woord over gevallen en ook nog de auto door de wasstraat gehaald! Super.
Uitstekend.
Personeel denkt met je mee
Uitstekend!
Bedrijfsnaam | Unica |
Onderhoud +apk laten uitvoeren en alles naar tevredenheid uitgevoerd.
Kort, duidelijk en straight to the ponit. Netjes en beleefd.
de motorkap van mijn Ford C-Max kon niet meer geopend worden. na het maken van een afspraak was dit binnen een 1/2 uur gefixt
Afspraak maken gaat prima. Goede ontvangst bij receptie. Vriendelijk en deskundig. Bij eventuele onvoorziene werkzaamheden wordt je keurig op de hoogte gesteld.
Bedrijfsnaam | VKF-Renzel BV |
Er zou een aantekening op de factuur gemaakt worden inzake martervraat. Hiermee zou ik kunnen proberen een deel van de kosten terug te halen bij de verzekeraar. Ik meen dat ik ene Steven daar over sprak. Hij beloofde dit te zullen doen en die belofte klonk vlot en betrouwbaar. Hij kwam zijn afspraak niet na en dat is dan weer een teleurstelling, onnodig en dus ook onbetrouwbaar. Tja..
Goede service en prettige omgang en afspraken worden goed nagekomen.
Bedrijfsnaam | Baet |
Nog niet meegemaakt dat een afspraak niet nagekomen is. Integendeel het is eerder zo dat er iets meer gedaan is dan waarom is gevraagd, domweg omdat met goed meedenkt. Ontvangst en klantbenadering is supervriendelijk. NB! ik heb een leaseauto
Bedrijfsnaam | Ordina |
X
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Wensink Doetinchem in de showroom en zeker ook in de werkplaats is de service uitstekend en klantgericht.
hele goede service
Bedrijfsnaam | Kropman |
Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Deze zou maximaal 2 uur duren, zodat ik besloot te wachten en tijdens de beurt wat te werken. Door de wifi was dat goed mogelijk. Wel duurde de beurt langer dan de verwachte 2 uur. Tijdens het wachten is mij geen koffie o.i.d. aangeboden, had wel fijn geweest.
Snel, accuraat en behulpzaam geholpen.
Bedrijfsnaam | Vortvent-Decipol B.V. |
Het glas van een dagrijlicht van mijn Ford bleek gebroken. Ik denk dat een glas hooguit 10 euro kost maar zoals wel vaker is het niet mogelijk slechts dat glas te vervangen. De unit moet vervangen worden en daartoe zal de bumper moeten worden gedemonteerd. Jammer maar daar kan Ford Wensink ook niets aan veranderen. Kosten reparatie ongeveer 170 euro. Afspraak gemaakt en de auto werd meer dan keurig afgeleverd. Zelfs nog even een SMS toen de auto klaar was. Deze bleek namelijk zelfs gewassen en gestofzuigd te zijn. Chapeau.
Prima service!
Bedrijfsnaam | Steward Holding |
Ik heb het als zeer prettig ervaren
Bedrijfsnaam | van hal horeca |
goede afspraken, komen ze ook na, alles goed geregeld, bij grote onkosten maar ook als het verdr goed is altijd een belletje. Goed deskundig en vriendelijk personeel
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!