Zeer professioneel en vakkundig

Zeer verrast bij toegezonden video over de reparatie van onze auto Zo krijg je als klant toch een kijkje bij de reparatie

Super vriendelijk en zorgzaam

Ik zal waarschijnlijk de volgende keer mijn auto late onderhouden!

Niets op aan te merken.

De gemaakte afspraken worden perfect nagekomen.

Topservice.

Zeer goede klachtenbehandeling. Die snel en vakkundig werden opgelost.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Werkzaamheden volledig naar wens uitgevoerd. Het nakomen van afspraken iets minder.. vervangend vervoer was(wederom) verkeerd gelopen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Super service!

De verkoper heeft veel kennis van zaken en is erg enthousiast. Kortom een tevreden klant.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Erg service en klant gericht

Al jaren klant en ik zie de klantgerichtheid duidelijk omhoog gaan. Ook het serviceniveau gaat omhoog door slim gebruik te maken van de nieuwe technologieën en mogelijkheden. De klanten reis is belangrijke marketing tool om resultaat te halen en dat doen jullie prima. Al moet ik wel zeggen dat we soms overspoeld worden van verschillende bedrijven met enquêtes die hierop betrekking hebben. Maar ik snap dat intern en de NPS scores belangrijk zijn om te kijken waar de organisatie staat. Dus wat mij betreft thumbs up

Altijd goed!

Altijd goede service, meedenken en adviserend! Ben blij met deze garage en de auto!

Altijd weer dik in orde

Ook op korte termijn terecht kunnen vind ik servicegericht werken! Grote klasse

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Zeer ontevreden zowel over advies als over de onverwacht hoge prijs

Accu probleem via Ford plan anwb laten komen. Advies accu vervangen. Afspraak wensink advies monteur accu goed vervanging niet nodig. Twee dagen later zelfde accu probleem weer anwb laten komen advies weer accu vervangen.afspraak wensink gemaakt accu vervangen .al met al zeer ongemakkelijke situatie als gevolg van makkelijke en verkeerde diagnose en als klap op de vuurpijl ongelofelijke prijs voor nieuwe accu €220. Zo hou je geen klanten.

• Reden bezoek N.v.t.

100%

Zoals altijd prima service en contact.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Vriendelijk ontvangst en afspraken nagekomen

Zie hier boven

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Erg goede service!

Gisteren heeft de auto weer een onderhoudsbeurt gehad. Binnen een mooie rustige plek waar ik door kan werken. Goede Wi-Fi en koffie ;). Toen de auto klaar was is hij ook nog van buiten en deels binnen schoon gemaakt. Zelfs was er nog een kort filmpje beschikbaar wat de monteur allemaal gedaan heeft. Helemaal top!

• Reden bezoek Werkplaats Bedrijfswagens

Goed geholpen

Keurig geholpen. Aardig ontvangst. Leenfiets kwam goed van pas. Alles ok en dan mag het ook wat kosten

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Fijne ontvangst. Tijdens wachten kon ik prima werken. Auto op tijd klaar.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Klantvriendelijke hulp en mensen die praktisch met je meedenken

Een goede hulp, ze denken met je mee. Alleen jammer dat er niet valt te onderhandelen over de prijs ;)

zeer goed

zeer goed geholpen door Ronald Buunk ivm beurt ook op het service plan gewezen

Uitstekend, zoals altijd!

Service, kwaliteit, planning, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid allemaal dik en dik in orde!

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Snelle en adequate service.

‘s Ochtends gebeld, ‘s middags staat de werkplaats klaar om de accu te vervangen. Deze moest ook nog uit een andere plaats komen. Uitstekende service en prima uitgevoerd.

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Spoedje wordt met spoed opgelost

Einde van de werkdag een lekke band. Gebeld en kon meteen komen om de band te laten maken. Top geregeld!

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

De keuring ging vlot. De prijs van de hele APK was lager dan ik had verwacht. Alleen viel de prijs die ik voor de leen auto wat tegen. Maar over het algemeen goede en vlotte service. Ook zeer makkelijk via het internet een keuring o.I.d. In te plannen.

Gewoon goed

Snelle service en klantvriendelijk

• Reden bezoek Werkplaats Personenwagens

Prima auto, natuurlijk even wennen.

Mijn vorige auto een 2 liter diesel Mondeo met shakelbak is mij steeds prima bevallen als reis en trekauto. De overgang is groot. Van station naar SUV, van diesel naar PHEV en van schakelauto naar automaat. De eerste kilometer bevalt hij prima. Als trekauto ga ik het nog beleven.

• Reden bezoek Verkoop Personenwagen

Altijd goed geregeld!

Goede service, fijne medewerkers, goed bedrijf, goede kwaliteit, oplossing gericht alleen wat aan de prijzige kant.

Super service vriendelijk en behulpzaam. Geven een bericht dus top

Super service vriendelijk en behulpzaam. Geven een bericht dus top

Havenstraat 63

7005 AG Doetinchem

Over Wensink Aangenaam

Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!