De airbags van mijn GLK zijn ivm een terugroepactie vervangen en ik kreeg te horen dat er ook een achter ophanging arm nodig vervangen moest worden. Ook kon deze reparatie eventueel uitgevoerd worden onder een coulance regeling. Ik krijg daar nog bericht over. Dit noem ik service!!
Jij hebt auto's en jij hebt Mercedes
Bedrijfsnaam | Rahma T&V |
Alleen tijdens het rijden met de adaptieve cruise controle wordt het, in sommige situaties onveilig. De auto gaat om onduidelijke redenen (geen veranderende wegaanduidingen of verkeer) vol remmen, wat bijna tweekeer een staart botsing heeft opgeleverd. Ook tijdens het inhalen gaat de auto soms vol in de remmen. Al met al een onveilig gevoel. De cruise control is juist bedoeld om relaxt te rijden. Hier ben ik tijdens de oplevering niet over geïnformeerd om dit eventueel te voorkomen en bepaalde hulpsystemen uit te zetten (waarvoor ze volgens mij niet bedoeld zijn).
Nog steeds een trauma van de zeer slechte ervaring met Mercedes Benz Nederland maar gelukkig heb ik een zeer goede Mercedes Benz dealer.
Ondanks mis communicatie snel en zorgvuldig opgelost .
Bedrijfsnaam | Luttec bv |
Heb nog geen ervaring bij Mercedes Wensink. Dit was de eerste keer. Moet nog iets veranderd worden en moet nog terugkomen. Onderdeel was niet in voorraad. Omdat ik geen haast had met de auto kon men zelf de tijden indelen.
Had in December 2021 bij een grote beurt een nieuwe accu gekregen maar deze raakte al in maart zijn fut kwijt...Na 1 keer doormeten waar niks gevonden is( ook geen significante lekstroom), is er besloten op aandringen van mij om de accu te vervangen onder garantie. sinds dien probleemloos starten. Zelfs als de auto 3 weken stil staat geen krachtverlies meer. Wensink Harderwijk is heeft een zeer aangenaam en toegankelijk karakter waar de klant echt op 1 staat.
het bezoek aan Wensink Harderwijk was noodzakelijk omdat de onderhoudsbeurt niet correct was uitgevoerd. Versnellingsbak lekte nadat de olie was ververst.
Bedrijfsnaam | Hoffman |
Snel correct
Sterretje in de voorruit repareren.
Is goed
Bedrijfsnaam | R.Krikken Roel |
kapotte Xenon koplamp vervangen. Prima ontvangen en werkzaamheden verricht. Echter is prijs van xenon koplamp is erg hoog t.o.v. marktprijs.
Niks meer vanhet onderdeel
Bedrijfsnaam | Ibs |
de airbags moesten worden vervangen en dit is keurig, snel en kosteloos gebeurd
echter had ik gehoopt een vervangende fiets te krijgen dit was wel het geval alleen het was geen elektrische fiets dus was het een té lang traject naar ZEEWOLDE zuid.
Bedrijfsnaam | NVT |
Mensen met veel technische kennis en bereidheid om dit toe te passen bij onderhoud van de auto's.
Bedrijfsnaam | SJB Agenturen |
Zoals altijd heel goed geholpen, goed en nette service.
Keurig, klantgericht
De levertijd was lang maar uiteindelijk toch nog gekregen. Tussentijds goed geholpen door de verkoopmedewerker omdat ik graag wilde weten wanneer de auto wel kwam. Inmiddels verschillende kilometers gereden in een futuristische auto.
Bedrijfsnaam | Administratiekantoor Germans |
Comfortabel dichtbij de plaats van de pech, op (automaat) sleep afstand....
String vlak voor de vakantie, goed meegedacht om nog op tijd te kunnen oplossen
Prima goede fiets en goede koffie
Behulpzaam en meedenkend. Altijd even vriendelijk en meegaand in de situatie. Goede service.
Heel correct en vriendelijk.
Bedrijfsnaam | Wensink Mercedes. |
Stephensonstraat 5 A
3846 AK Harderwijk
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!