het ging prima en ben uitstekend geholpen
Bedrijfsnaam | 161251DO108 |
Bezoek aan de werkplaats was prima maar de communicatie vooraf slecht en onpersoonlijk.
Vriendelijke medewerker en service volgens afspraak.
Goed op de hoogte gehouden van de voortgang
Werd onvriendelijk ontvangen toen ik de auto kwam brengen. Ik zou om een leenfiets hebben gevraagd maar die was er niet. Gelukkig had ik er niet om gevraagd!! Auto zou om 15.00 klaar zijn maar telefonisch bij het maken van de afspraak was mij 14.00 uur gezegd. De man achter de balie begon te zuchten en geïrriteerd het een en ander door te strepen op de bon. Voelde me behandeld als 1 of andere zeur terwijl ik daar bijna 500 euro kom afrekenen!!! Weer een slechte ervaring met Wensink en mijn volgende auto zal dan ook geen Ford meer zijn, want ik vind het een waardeloze dealer. Klaar mee.
Erg amicale man die probeert grappig te zijn maar dat niet is.En mij gaat bellen als ik er niet 12.30 ben maar 12.43 met de vraag of we elkaar goed begrepen hadden? Er stond niemand op de leenfiets te wachten. Rare gang van zaken ook omdat we mail kregen dat auto onderhoud moest maar dit toch niet hoefde bleek achteraf . Ik plan nooit meer digitaal afspraak binnen heb ik geleerd.
Ik had gekozen om te wachten. Was gepland 2 uur, was ook ca. 2 uur. Top ! Kon fijn even een fiets lenen voor een boodschap en daarbuiten fijn een babbeltje kunnen doen met balie en monteur. Even lachen ook altijd leuk. Heldere prijzen(tuurlijk kan altijd goedkoper :-) ) goed uitgelegd en begrijpelijk
Wij zijn tevreden met de uitgevoerde werkzaaheden. Maar in deze tijd van inflatie valt een factuur van meer dan €500 wel hoog uit.
Prettig
Prima, goede en prettige service.
Netjes en correcte service,doen wat je brloofd
Bedrijfsnaam | Verweij |
goed en prettig
Er was iets mis gegaan maar daarna hebben ze het netjes opgelost bedankt hier voor verder ben zeer tevreden hoe ze het hebben aan gepakt tot ziens
Originele beoordeling
Ik was iets vroegere ik liep naar binnen en stond voor de balie en ik werd niet met open armen ontvangen ik voelde mij niet op mij gemak .ik werd 3minten laten toch geholpen ik stond te wachten naar een tijd had ik nog een vraag dus ik ging naar de balie en ik vroeg mij vraag hij beantwoorden wel de vraag maar hij keek alleen maar naar zijn scherm dat is niet netjes klant is koning en je kunt wel beleefd zijn ook als het druk heb
Alles OK
Snel geholpen bij de balie, APK keuring snel gedaan en netjes meegedacht over een aanstaande jaarbeurt
Prima geregeld en uitgevoerde werkzaamheden, fijn vervangend vervoer
Bedrijfsnaam | Smeva koeltechniek |
Onaangekondigd langsgekomen met een vage rammel in de auto. Direct werd ik geholpen. Ik kon een leenfiets krijgen voor de dag en werd al snel teruggebeld met de diagnose. Reparatie was mogelijk maar doordat er materiaal besteld moest worden, pas de volgende dag klaar. Einde middag weer een telefoontje: de onderdelen waren al geleverd en de reparatie was dezelfde dag mogelijk. Top!
Auto werd opgehaald en geheel gereviseerd weer terug gebracht, auto rijdt weer als een zonnetje!
De auto wordt 1 x per jaar thuis opgehaald voor de APK keuring en een beurt. Geweldige service. Grotere reparatie - indien nodig - gebeurt altijd in overleg. Auto wordt gewassen weer thuisbezorgd.
Eenvoudige beurt, 500 euro. Betaal normaal 175€. Schande. Dit was 1-malig omdat ik een nieuwe auto heb.
Altijd vriendelijk geholpen bij Wensink! Er werken mensen met kennis. Goede service!!
De auto werd zelfs in Lochem opgehaald zelfs nadat de monteur uit Lochem en vergeten was op te halen
Ik was wat later dan afgesproken, maar dit was geen probleem voor de Ford medewerkers. Top.
Mobiliteit is onze passie en ons vak. Als officieel dealer voor Citroën, DS, Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en smart staan wij dagelijks voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg van mobiliteit kunt genieten. Maar Wensink gaat verder... ook alle andere merken zijn bij ons van harte welkom! Autorijden is bij Wensink meer dan enkel aanschaf en onderhoud. Met een breed aanbod aan aanvullende diensten maken wij van autorijden een aangename beleving. Klanttevredenheid is daarbij onze drive. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij verwelkomen u graag in één van onze vestigingen. Wij zijn Wensink. Aangenaam!