Werd prima en goed geholpen. Ook de communicatie via internet was duidelijk.
Aanvragen ging gemakkelijk Ophalen auto en uitleg was goed en zeer vriendelijk Meer dan prima auto mee gekregen Afmelden buiten kantooruren verliep soepel
Snelle service, optimaal meedenken met mijn vraag voor een huurauto. Alleszins redelijke prijzen. Wanneer ik weer een auto nodig heb....Inqar.
's Avonds via de website een bestelbus gereserveerd en de volgende dag probleemloos meubels kunnen verhuizen.
Top geregeld!
Top service staan altijd klaar en laten je nooit staan waar je ook bent .
Prima service en auto’s.
Bij tel. afspraak werd al direct aangeboden dat ik gehaald en weer thuis gebracht zou worden als service! Een onberispelijke nieuwe auto stond klaar, en bij inleveren weer keurig en vakkundig geholpen. Omdat ik bij ophalen aangaf dat ik liefhebber ben van klassieke auto’s werd ik door de heer Venema met zijn privé klassieke Jaguar met alle elan gratis thuisgebracht. Topbedrijf
frans heeft voor mij een zeer unieke auto geregeld. Alles volgens afspraak en keurig op de afgesproken datum. Ze zijn perfect bereikbaar, bij problemen staan ze voor mij klaar. Kortom 1 van de eerste autobedrijven die een afspraak nakomt. martin kuperus uit groningen.
Goede ontvangst, heldere uitleg. Correcte afhandeling
Zie boven
Vooral vestiging Meppel word als prettig ervaren!
Zeer prettig geholpen, meedenken in facturatie, praktische dienstverlening. Gewoon super en zoals het hoort.
super service nette mensen aardig alles snel geregeld zeker voor herhaling vatbaar
Alles was goed geregeld. Het stond op tijd klaar, goede uitleg en nette afhandeling.
Naar alle tevredenheid mijn verhuisauto (Mercedes Sprinter met laadbak en laadklep) gehuurd bij INQAR. De auto was keurig schoon. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Aflevering correct. Ik was op tijd en online de gegevens reeds ingevuld. Na 10 minuten kon ik dan ook al vertrekken. Een grotere auto meegekregen dan wat ik had gereserveerd. Geen oude bus, nee een mooie nette, vrij nieuwe Mercedes. 'S-avonds na 10 uur heb ik de bus teruggebracht en de volgende ochtend was mijn factuur incl verrekening borg al binnen en afgehandeld. Ik heb vaker een bus gehuurd bij dit bedrijf, maar zal zeker niet de laatste keer zijn.
Toppers
Zoals altijd afspraak is afspraak
Altijd schone en frisse auto!
Klantgericht, denken met je mee naar een passende invulling van je wensen.
Wat een heerlijke plek om een auto te huren. Geen poespas gewoon een eerlijke en snelle afhandeling van zaken.
Afspraken netjes nagekomen en snelle service
Inqar Meppel heeft me zoals altijd snel en goed geholpen. Al jaren zijn ze onze mobiliteitspartner. Liefde voor auto’s en voor klanten gecombineerd met een no nonsens aaaanpak.
Fijn bedrijf
Zomerdijk 9 b
7942JR Meppel
InQar Direct is partner van de grootste landelijke autoverhuurder van Nederland. Met een breed aanbod aan huurauto’s kunnen wij u voorzien van passend vervoer. Of het nu gaat om een ruime personenauto of een bakwagen met laadlift. Wanneer u spullen te verhuizen hebt bent u dus bij InQar Direct altijd aan het juiste adres. InQar Direct heeft vestigingen in Leeuwarden, Meppel en Zwolle
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.