Duidelijk snel en service gericht

Vriendelijke medewerker vlot geholpen duidelijke uitleg

Uitstekend!

Heb een twee keer hetzelfde busje gehuurd. Beide keren erg goed geholpen.

Goed en betaalbaar

Een promotie auto gehuurd voor een week. Gloednieuwe auto, reed als een zonnetje. Vriendelijke snelle service bij halen en brengen. Eindafrekening afgerond in mijn voordeel. Het enige wat jammer is, is dat er niets te klagen overblijft.

Prima service en meedenken.

Prima service van te voren. Meegedacht en goede auto geleverd t.o. bestelde auto. Keurig bij ophalen. Duiidelijke begeleiding/instructie.

Prettig en vriendelijk personeel. En nette wagen mee gekregen.

Zaterdags een bus voor de zondag opgehaald. Alles ging heel soepel, het personeel was heel vriendelijk. We kregen een mooie (bijna nieuwe) verhuiswagen mee die dus ook prime reed en de verhuizing super snel ging.

Vriendelijke medewerkers en keurige, schone en veilige busjes

Vriendelijke medewerkers, die ook samen met jou voor-en achteraf de busjes inspecteren. De busjes zijn netjes, schoon en in prima staat.

Goede service, vriendelijke.

Zonder te reserveren kan je indien mogelijk gelijk een huurauto meekrijgen, zeer fijn

Goed georganiseerde club

Snel en goed geholpen, de zaken waren goed op orde

Tevreden en snel

Reageren snel en leveren goede service

Goede wagen, goede service

Korte en duidelijke omschrijving van de service. Fijn dat ik de wagen ‘s avonds laat kon inleveren. Prima prijs-kwaliteit

Alles duidelijk en goed geregeld.

Alles duidelijk en goed geregeld.

Goed geregeld

Voertuig in prima staat op tijd gereed !

Top service

Super service, als vaste klant word ik altijd top geholpen!

Uitstekend bedrijf.

Vriendelijke mensen, prima service, goede prijs - kwaliteit verhouding.

perfect geregeld

keurig geregeld allemaal.

Klantvriendelijk en goede bus

Heeft aan mijn verwachtingen voldaan

Top geregeld en goede service

Prettig personeel. Vlotte afhandeling en de auto was prima

Geweldig!

Helemaal geweldig. Aardig, attent en makelijk.

Prima adres

Prima contact en behandeling

Vriendelijk maar slordig in administratie

Ik heb maandag de auto terug gebracht. Ik heb vandaag (zondag) nu ondertussen 5 dagen na het terugbrengen van de auto, nog steeds de borg niet terug ontvangen. Het gaat om een bedrag van ongeveer 400.00. Dit is naar mijn mening erg slordig, terwijl er op de website 1-3 werkdagen staat. Verder erg vriendelijk geholpen door Mika.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Rustig en goede uitleg. Nette en beleefde, klantvriendelijke medewerkers. Bij ophalen en brengen rondje om de auto en gelegenheid voor vragen. Financiële afwikkeling ook volgens de afspraak.

Toppie

Hek goed, snel en vriendelijk

Verrassend

Nette auto, vriendelijk personeel, en een snelle afhandeling.

Zeer nette bus, goede afhandeling, heldere uitleg

Goed om zaken te doen met deze firma voor herhaling vatbaar!!

prettig, zakelijk en goed voor de klanten

Opnieuw een prettig contact - Schone bus stond op tijd klaar - Afspraken duidelijk Tot een volgende keer

Company details

14 Handelsweg