Perfect Goeie service

Professioneel & vriendelijk

Prettige samenwerking

Goede auto en uitstekende klantenservice

Probleemloos reserveren, ophalen en retourneren. Doordat alles toch in 1 keer in de boxwagen paste hoefden wij maar 1x te rijden en waren we in één dag klaar ipv geplande twee dagen. Op maandag even langs geweest en faktuur werd ter plekke aangepast. Perfect!! Auto was in prima staat en reed erg fijn. Kortom; zeer goede ervaring uitstekende prijs kwaliteitverhouding en uitmuntend personeel.

Ik had voor maandag een auto nodig, vrijdag gebeld en kon ik hem op zaterdag komen huren.

Vlot is niet altijd vriendelijk, maar hier ben ik zowel vlot als vriendelijk geholpen. Is het elders dat ik enkel de autosleutel overhandigd krijg, hier lopen we even een rondje om de auto en krijg ik kort een uitleg hoe de auto werkt. Zeer prettig.

uitstekend

keurig geregeld

Reageren snel, heel prettig geholpen, heerlijke auto!

Nette aardige mensen, klantvriendelijk

En prima auto! Ben er blij mee geweest.

Prima service. Vriendelijk personeel.

Prima service. Vriendelijk personeel.

Goede auto en schoon top top voor herhaling vatbaar!!

Niet duur, fijne medewerkers

In verhouding niet duur en zeer vriendelijke medewerkers. Goede service na een kleine klacht.

Nette auto’s/vriendelijk personeel

Voor een dagdeel een busje gehuurd. Zeer vriendelijk personeel. Alles snel afgehandeld. Enig minpuntje… telefonisch moeilijk bereikbaar voor vragen.

Prima service, vriendelijk personeel

Hele fijne manier van klantcontact, meedenkend, flexibel.

Top bedrijf in alphen

Goede behandeling, fijne auto’s en top personeel

Geweldig personeel

Hele vriendelijke gasten, alles word duidelijk uitgelegd en staan open voor vragen. Het was voor mij weer een leuke ervaring in de renault megane!

Prima service!

Prima service! Vriendelijk, snel, duidelijk!

Good van and good service

Very nice personnel and very good Mercedes Sprinter.

Prima service, vriendelijk personeel

Erg plezierig. Busje stond om 8 uur al ijsvrij klaar. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Goede en betrouwbaar bedrijf

De jonge mannen vertelde rustig en namen de tijd voor alle uitleg.

Zeer eenvoudig huren

Het is zeer eenvoudog om een bestelbus te huren. Daarnaast werd ik ontvangen door een vriendelijke medewerker en had ik geen onvoorziene kosten. Top!

Keurige behandeling ( cijfer 9 )

Eerste keer een personen auto gehuurd, zeer tevreden en zeker de volgende keer naar INQAR Alphen aan den Rijn

Goed, snel en duidelijk

Altijd vriendelijk, snelle reactie, goede afhandeling

Duidelijke taal, goed personeel

De jongens van HuurMij zijn uiterst professioneel en goed op de hoogte van zaken. Ik heb een nette uitleg over de auto gekregen en samen met mij hebben ze de bekende schades doorlopen. Zo wist ik zeker dat er niet achteraf 'opeens' en kras op mijn naam werd gezet. Ook de uitleg over het contract en wat we afgesproken hadden werd rustig doornomen. Het inleveren van de sleutel via het sleutelkluisje was ook geen enkel probleem. De ochtend daarna had ik meteen het binnenmeldverslag in m'n mailbox. Al met al een hele prettige ervaring.

Net als altijd, schone en nieuwe bus. Reservering klopte, en contact was prettig . Tot over een half jaar

Company details

14 Handelsweg