Goed geregeld en zeer beleefd

Zeer beleefd, mee denkend, service gericht

Het aanvragen en reactie ging prima...

Heb een bestelbus twee dagen voor aangevraagd. In de ochtend voor de huurdag deze bestelbus vastgelegd.

Ik werd uitstekend geholpen door heel professioneel opererend personeel

Top :)

Snel en correct een auto geregeld

Goede communicatie via e-mail, prettig klantcontact bij het ophalen en terugbrengen van de auto, ik zoek niet verder als ik nog eens een auto nodig heb.

Zeer goede service en goede prijs, prima auto

Ik werd snel en vakkundig geholpen bij het ontvangen en afgeven van de auto. Zeer vriendelijk personeel met veel verstand van auto's. De huurprijs was in orde (niet hoog).

Een jonge ploeg met veel enthousiasme, beleefd en behulpzaam

Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk, snel, goedkoop en alles goed voor elkaar.

Duidelijke taal en snelle service

Ik ga huurmij zeker aanbevelen

Bus gehuurd op 19 oktober, goed en duidelijk geholpen door twee aardige gasten. Nette, bijna nieuwe bus, ramen trekkertje en blauwe parkeerkaart aanwezig. Snelle afhandeling van de teruggaaf van de borg. Ga huurmij zeker aanbevelen.......

Gewoon prima

Reserveren / ophalen en retour gingen prima en resterend borgbedrag binnen paar dagen weer op rekening.

Een klasse verhuurder

‘s Morgens om 8:00 uur de bus opgehaald en er stond al een hele rij ander gegadigden. Geen wonder; allemaal mooi en goed vervoer beschikbaar. Net personeel die goed uitleg geven. Mocht ik weer een auto nodig hebben dan weet ik waar een goede verhuurder zit!

Goede ervaring!

Fijne communicatie en hulp met mijn vragen

Sympathieke jongens. Correct en behulpzaam

Nette auto’s en heldere uitleg

Uitstekende service Netjes geholpen

Snelle service en behulpzaam personeel

Alles was supersnel geregeld en het personeel was behulpzaam.

Prima auto, jammer van de afhandeling

Bij terugbrengen van de auto geeft werknemer aan dat het Ok is zo en neemt de sleutels in. Vervolgens krijg ik een inname formulier toegestuurd en staat er tot mijn verbazing een schade op vermeld, met een foto waarop het mijn inziens niet duidelijk is wat die "schade" dan moet zijn.. (bijzonder, door 2 matrassen, maar dat terzijde). Als ik schade maak, zal ik de laatste zijn die dat niet door geeft. Hierna ben ik terug gereden naar het filiaal en wordt er door een medewerker gezegd dat dit een het iets met de app is, en dat het vaker gebeurd. Moet dan bijzonder vervelend zijn om al die klanten te woord te staan die dan terugkomen bij jullie. Het wordt dan een welles nietes verhaal waar niemand beter van wordt.. Nu hoef ik de zogenoemde schade ook niet te betalen, maar het gaat hier om een principe. Als een medewerker een auto terug neemt, moet hij aangeven dat we samen de auto even nalopen en geen haast moet hebben om samen met een collega (behoorlijk hard) in een elektrische smart weg te rijden.

Alles verliep goed !

Fijn telefonisch contact, prettig ophalen van de bus, goede interactie en goede kwaliteit/prijsverhoging!

Prima!

Goed geholpen. Prima ervaring

Prima Sevice!

Vriendelijke medewerker, denkt goed met je mee vwb de grote van de bus. Ook voor wat de mogelijkheden dagdeel of heel de dag huren van de bus. Punt van aandacht is de afhandeling. Ik zie niet wat de totale kosten zijn geweest. Alleen de afschrijving.

Gewoon lekker simpel en netjes

Lekker simpel en netjes

Goede service!

Hoewel ik een dag te vroeg kwam hadden ze toch een busje voor me. En ik vroeg om een bezem om het busje schoon te vegen maar dat hoefde ik niet te doen. Deden zij wel. Top!

Goede en snelle service!

Onwijs fijn geholpen bij het huren van een bus!

Servicegericht bedrijf!

Uitstekend!

Vriendelijk en goede auto's

Prima ervaring en snelle uitlevering van (vrij) nieuwe auto's die goed uitgerust zijn. Kortom prima huurlokatie.

Company details

14 Handelsweg