Klantvriendelijk

HuurMij probeert wensen van de klant zo goed mogelijk te vervullen.

Gewoon goed.

Alles was top. Klein minpuntje: de ruitensproeier vloeistof was op. Helaas ben ik dat zelf vergeten te vermelden bij het terug brengen... Maar nogmaals. Alles was goed geregeld

Goed geholpen aardig personeel Top gewoon!!

Duidelijk

Goed en snel

Goede service. Nette auto en zeer scherpe prijs

GEWELDIG

De service van Ismael en later bij het ophalen va de auto was prima. Alles was goed en duidelijk geregeld. Svp mijn gegevens niet aan derden geven.

Correct bedrijf

Nette zaak

Prima en snel geholpen. Klantvriendelijk ook. Enig puntje van verbetering betreft de hoeveelheid kleine schades die het voertuig had. Hierdoor ben je soms wat huiverig of je ze wel allemaal gezien hebt bij de aanvang. Gelukkig is hun systeem goed en stonden alle bestaande schades goed aangegeven.

Prettig geregeld

Goede service. Plezierige afhandeling.

Last minute beschikbaarheid en heel klantvriendelijk

Fijne ervaring

Helemaal top

Goeie, vriendelijke service

Vriendelijk, kwaliteit is super goed.

Niets op aan te merken!

Vlot afgehandeld, eerlijke prijs, comfortabele wagen. Soepel allemaal!

Hier wil je huren!

Uitstekende service, aardige en meedenkende medewerkers, superschone bestelbus die rijdt als een zonnetje. De volgende keer ga ik weer naar jullie en niet naar bo rent ( zeer slechte, vieze auto met rotte versnellingsbak, geen service, ongeïnteresseerde medewerkers!

Prima ervaring met tijdelijk vervoer.

Met spoed een Bus nodig. Gelukkig kon ik op de dag dat ik belde er 1 huren.

Fijne klantenservice

Prima service en fijn geholpen.

Ik heb al eerder een auto gehuurd bij INQAR En niet voor niets ga ik daar terug als ik een bestel busje nodig heb. Je wordt er vriendelijk geholpen en de service is prima.

Zeer goed en vriendelijk en zeer mooie nette auto’s ik ga zeker weer huren bij deze verhuur bedrijf ga zo door met vriendelijk dank Ricardo

Duidelijke afspraken, prima personeel,

Voor het eerst via InQar gehuurd en goede ervaring. Mooie autos ( bus gehuurd) en zeer vriendelijk personeel.

Top service

Top bus gehuurd

Betrouwbaar. Betaalbaar.

Twee keer auto gehuurd. Klantvriendelijk. Alles naar wens verlopen

heel vriendelijk en behulpzaam

heel vriendelijk en behulpzaam

Super tevreden

Goed bevallen en zo goed als nieuwe wagen mee gekregen

Goed geholpen, vriendelijke zeer tevreden!

Company details

14 Handelsweg