Een bus reserveren en voor een dag huren gaat soepel en snel.Alles is duidelijk en overzichtelijk wat de ‘spelregels’betreft. Prima bedrijf.
goed bedrijf vlot geholpen
heel vriendelijke en goed
Ik had een auto voor een uurtje nodig en op hele korte termijn. Verhuur per uur is lekker flexibel. En de service in Alphen is perfect.
Service was netjes, maar de auto reed niet fijn (promo auto), \'rammelbak\', schakelt niet lekker. Is een budget optie, maar er zijn budgetauto\'s die fijner rijden dan deze.
Goede ervaringen duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Aanraden waard, goede prijs van verhuur.
Reserveren via website erg makkelijk en ophalen bestelbus ging flitsend met enthousiaste vriendelijke medewerkers.
heel fijn, nette auto\'s en vriendelijke mensen die je helpen. alles duidelijk verteld. als ik weer een auto nodig heb, dan zeker weer bij INQAR
PRIMA service, snel kunnen boeken en vriendelijk personeel dat alles goed uitlegt.
Netjes geholpen , accuraat , prijs redelijk , goede communicatie via mail , vriendelijk personeel .
Goede dienstverlening. Voor herhaling vatbaar
Busje gehuurd voor transport van meubels
Vriendelijk geholpen, zowel aan de balie als telefoon. Werd gelijk geholpen en de auto stond klaar en kon gelijk meegenomen worden.
Helemaal goed, maar tienen worden niet gegeven!!
Goed geholpen. nette service en correcte afhandeling (nog wel even wachten op de creditcard afrekening :) )
INQAR, VOOR MIJ NOOIT MEER! FLIKKERS ZIJM JULLIE. ALD JE BUSJE HUURT DAN MOET HET AUTOMATISCH VERZEKERD TE ZIJN EN HET RISICO GEBEUREN PAS AFTREKKEN VAN BORG BIJ GEBEURTENIS. MOET NU 8EURO BIJ BETALEN COOR VRLAGING EIGEN RISICO EN 10 VOIR VERZEKERING. VUILE OPUCHTERS. ALS IK BUSJE HUUR VOOR 44 DAN VERWACHT JE OOK DAT HET 44 IS EN NIET ACHTERAF TERUG STORTEN MET ANDERE DINGEN DIE VEREKEND WORDEN. FLIKKERS. ZET HET DAN OOK NETJES OP JE SITE DAT JULLIR MENSEN OPLICHTEN
Geachte heer Mangroo, Bedankt voor u beoordeling! Aan de hand van uw beoordeling wil ik graag het eea toelichten. De € 8,- premie voor verlagen van het eigen risico is een optie wat u kunt kiezen om het eigen risico te verlagen van het standaard eigen risico van € 950,- naar € 300,- in geval van schade gebeurtenis. Het verlagen van het eigen risico vragen wij altijd aan de klant bij het ophalen van de bestelauto, zoals ook afgelopen zaterdag aan u werd gevraagd, u heeft er toen voor gekozen om het eigen risico te verlagen voor € 8,-. De basisverzekering van € 10,- zit verwerkt in het huurtarief € 55,- op het huurcontract en de eind factuur word dit apart vermeld als “Huurtarief” en “Verzekering". Extra bestuurders naast de huurder moeten op het contract vermeld worden. In u geval heeft u een extra bestuurder opgegeven. Voor een extra bestuurder rekenen wij € 3,50 per dag. Wij vinden het jammer dat u via deze weg ons beschuldigd van oplichting. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.
14 Handelsweg
Alphen aan den rijn 2404 CD