Goede, nette auto

Goede en vriendelijke service. Goed gegevens daar in Alphen aan den Rijn.

Top bus voor een acceptabele prijs.

6 persoons bus met laadruimte gehuurd voor een roadtrip van 2 weken. Uitstekende bus voor een nette prijs gekregen en alles achteraf netjes afgehandeld. Aanrader.

Prima wagenpark en goed informatie over de status van de auto. Eerder terug dan verwacht en daardoor geen hele dag berekend.

Goede auto, schoon en alles goed.

Boeken, communicatie en ophalen en wegbrengen verliepen soepel.

Heel vriendelijk personeel Echt TOP

Uitstekend!

Alles keurig geregeld en volgens afspraak. Hier kom ik absoluut nog een keer terug.

top

top

Altijd goed en vooral altijd vriendelijk personeel!!!

Soms zelfs op het allerlaatste moment een auto nodig, altijd behulpzaam, altijd vriendelijk! Materiaal altijd keurig.

Super goede en vriendelijke service

Door nood gedwongen privé een auto te huren. Hier terecht gekomen via Bosch Carservice Nieuwkoop. Ze hebben alles keurig voor ons geregeld. Auto stond klaar en omdat de auto die we wilde huren niet aanwezig was hebben ze ook nog een coulance toegepast. Ook bij inleveren keurig netjes. Borg netjes en snel terugbetaald. Eigenlijk alleen maar pluspunten. Bedankt!

Uitstekende en transparante service

Plus vriendelijke bediening en goede administratieve afhandeling.

Prima volgens afspraak verlopen

Prima verlopen

vriendelijk behandeld

Was gelijk goed het gevoel, wederzijds. vriendelijk heel goed behandeld.

Prima bedrijf om een auto te huren.

Bij INQAR heb ik al een paar keer een busje gehuurd om spullen te verhuizen of ergens op te halen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Je wordt er heel prettig geholpen door deskundig personeel.

Prime service

Perfect!

hulpvaardig en schone auto

al enkele malen een auto gehuurd en opnieuw voor herhaling vatbar

Perfect verzorgd !

Prima bus stond al klaar. Goede duidelijke uitleg. Mooie bus rijdt perfect en is schoon. Denken mee. Vriendelijke jongens. Niet duur. Perfecte service. Goed telefonisch bereikbaar. Ik kom zeker terug !

Netto auto, meedenken

Alles volgens afspraak, netto auto, meedenken over de kosten

Heel erg tevreden

Prima service en altijd behulpzaam, zeer klantvriendelijk.

Vriendelijke profs

fijne ervaring, goeie service en betaalbare prijzen.

solide bedrijf

Fijne ervaring met dit bedrijf. Altijd vriendelijk personeel. Verhuren goede autos ook!! Hebben me vorige week echt uit de brand geholpen met de verhuizing.

Service gericht.

Er wordt een duidelijk verhaal vertelt, zodat je weet waar je aan toe bent. Geldt ook voor de info die online gegeven wordt. Correct en vriendelijk behandelt zowel bij uitgave en inname van het voertuig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel, behulpzaam en goed!

We liepen wat uit en hebben gebeld of we de huur van de bestelbus konden verlengen. Dat was geen probleem en zo geregeld.

Plesant

Vriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg.

Vriendelijk, behulpzaam, correct!

Eerste ervaring met huren voor mij. Personeel nam de tijd mij uitleg te geven en alles was bij vertrek helder en duidelijk. Kreeg een kleine upgrade van auto, het wagenpark ziet er mooi uit, jonge auto’s. Vriendelijk personeel. Snelle service.

Company details

14 Handelsweg