Prima service, mooi wagenpark

Vriendelijk en meedenkend personeel.

Ik ben zeer tevreden, jullie zijn topper en perfect ook in contact, vriendelijk. Zeer zeer tevreden. Dak jullie wel

Aardige werknemers, zeer goede Mercedes Sprinter

Prima service van (hulpv-)aardige werknemers. Goede uitleg. Mercedes Sprinter was zeer goed. Veel laadruimte voor ‘n prima prijs. Zeker ‘n aanrader

Positief

Goede service, goede verzorging, klantvriendelijk en veel mogelijkheden om te huren. Niet alleen voor een dag/dagdeel, maar ook per uur

Top!

Auto gehuurd, duidelijke uitleg, goeie service. Ondanks dat het niet de auto was waar ik om vroeg, kreeg ik toch een leuke vervanging in de plaats. Als je een auto wilt huren is huurmij zeker een aanrader.

De service was geweldig en georganiseerd. Vriendelijk personeel.

Alleen jammer als je in Leiden woont een bus in Alphen aan den Rijn moet halen en dan daarvoor moet betalen

Zeer klantvriendelijk!

Zeer klantvriendelijk, correct, hulpvaardig en flexibel.

vriendelijk, snel, hulpvaardig en duidelijk

Snel, duidelijk en zeer klantvriendelijk.

Prima auto en prima service

Prima auto voor prima prijs (promotie auto) en uitstekende communicatie en service

Prima auto

Aflevering was wat onduidelijk Ik wacht nog op de afrekening en we zijn al een week verder

Top service

Vriendelijk en adequaat personeel.

Vriendel/ duidelijkheid, meedenkend.

Huurbus motorisch prima, hier en daar beschadigd, maar werd keurig van te voren opgenomen, geen problemen bij het terugbrengen.

Prima service en scherp geprijsd

Prima service en scherp geprijsd. Ik kan ze van harte aanbevelen

Goede website. Goede reservering en kostenoverzicht. Goede ontvangst op kantoor Alphen. Prima bijna nieuwe bestelbus. Snelle afrekening via e-mail. Prompte betaling van restant tegoed.

Super vriendelijk en prima auto tegen goede prijs

Zeer vriendelijke medewerkers!

Personeel is heel behulpzaam.

Personeel is heel behulpzaam and geeft je het gevoel dat de klant koning is!

Geweldig geholpen door toppers die eerlijk zijn

Openheid, snelheid, duidelijkheid, eerlijkheid, transparant en voorzien van goede uitleg van de medewerkers. Zo ontstaat er geen mismatch in de verwachtingsmanagement. Bovenal zijn de bussen nieuw, schoon, vrij van stank en goed onderhouden! De medewerkers denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je zonder vragen (dus van alle info voorzien) de bus kan huren. Prijs is ook een meevaller voor die service, klantvriendelijkheid en de bus. Ga vooral zo door!

Prima geholpen, nette goede bakwagen

Tbv een verhuizing een bakwagen gehuurd. Erg prettig geholpen met goede informatie. De bakwagen zelf was keurig. Fijn bedrijf.

Keurig te woord gestaan

Alle informatie werd doorgenomen net als inspectie van het voertuig met digitaal het formulier in welke staat het voertuig werd meegegeven

Top service !

Al een paar keer een bestelbus gehuurd, echt een top ervaring! Schoon, netjes, vriendelijk. Dikke 10 waard !

Super!

Klantvriendelijk, snel gereageert en goede prijs. Super ervaring

Goede service!

Goede en snelle service voor een aantrekkelijke prijs. Zeer vriendelijk personeel en altijd een uitmuntende schone auto!

Helemaal in orde

Alles conform afspraak. Vriendelijk geholpen bij ophalen en inleveren. Schone busje mee gekregen.

Handelsweg 14

2404 CD Alphen aan den rijn