Keurig geregeld, duidelijke afspraak en geen verrassingen achteraf
Jonge auto\'s voor een mooie marktconforme prijs geleverd door een bedrijf met betrokken, klantgericht personeel
Goede service, vriendelijke medewerkers.
Transportbus gehuurd bij Adrie Jonk in Heerhugowaard. Vriendelijke service en prachtige bus. Alles helemaal prima! Volgende keer dat ik weer een huurwagen nodig heb, kom ik opnieuw bij jullie langs.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zaterdagochtend bestelbusje opgehaald. Werd uiterst vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Alles was snel geregeld en ik kon op pad. Enige nadeel van de bestelbus die ik had, is dat de ramen van de deuren achterin ook beplakt waren met stikkers. Daardoor geen achteruitkijkspiegel en dat vind ik wel erg irritant rijden. Voor de rest niets dan lof! Ook prettig dat ik afrekening binnen 1,5 werkdag al ontvangen heb
Goed bevallen ,passende oplossing voor mijn transportvraag . Goed materieel en goede prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar!
zoals deze 2e keer dat wij huren top service!
Goed bedrijf, nieuwe auto\'s, heldere communicatie en goedkoopste die ik kon vinden voor de auto die ik nodig had. was er blij mee. Bedankt!
Echt een belachelijk lange wachttijd bij het ophalen van de wagen. Buitengewoon vriendelijke en efficiënte medewerker, daar niet van. Als je weet dat er zeven afspraken op dezelfde tijd gepland staan, zorg dan voor voldoende personeel!
Geachte heer Verheijen, Onze excuses voor het wachten. Ik kan zien dat u om 09.00 bent vertrokken maar kan natuurlijk niet zien hoe laat u binnenkwam maar dat zal niet gelijk om 08,00 zijn geweest.Want die 4 mensen zijn veel eerder vertrokken. Daarnaast hebben wij u de mogelijkheid gegeven om de auto vrijdagmiddag al kosteloos op te halen. van die mogelijkheid heeft u geen gebruik gemaakt. De laatste zaterdag van de maand is altijd druk maar deze zaterdag was extreem. We verwachtte 4 a 5 mensen voor 09.00 en dan verspreid tot 12.00 nog ongeveer 12. Maar tot 09.15 kwamen er dus onverwacht 6 tot 7klanten een beetje tot heel veel eerder. Daar valt niet op te plannen. Voor een volgende keer zullen we voor de zekerheid toch vragen of een collega op zijn vrije zaterdagochtend even wil bijspringen want deze zaterdag ging inderdaad nergens over. En zullen we ook nog meer mensen proberen te bewegen om de auto/bus de avond tevoren gratis op te halen.
Goede en vriendelijke ervaring.
Tegenvallende ervaring bij het huren van de bus. Eerst een uur moeten wachten tot we aan de beurt waren. Toen bleek dat de bus die ik gehuurd had in Purmerend stond. Uiteindelijk is dit keurig opgelost door medewerker Yassine! Als ze de wachttijden zouden kunnen oplossen zou het een prima bedrijf zijn
Ik ben een vaste klant vanwege de top service ,kwaliteit en ze zijn goedkoop voor mij zijn ze nummer 1
ik kreeg een mooie bus met vlakke laadvloer mee. Airco, cruisecontrol, alles er op en er aan! Alles werkte naar behoren en de bus was binnen en buiten in topstaat. Van te voren kreeg ik uitgelegd hoe alles werkte. Echt top! Inqar is misschien iets duurder dan prijsstunters maar daar staat goeie service en een werkende bus zonder mankementen tegenover.
super service en meedenkend voor alles een oplossing TOP BEDRIJF !!
Ik huur hier nu al een tijd vanwege problemen met mijn eigen auto. Ik krijg nette auto\'s, goede uitleg en ze zijn enorm flexibel. Heel fijn.
Top service
Vertrouwelijk en erg klant vriendelijk
Mijn ervaring is erg goed. Maar nu het bedrijf veranderd is heb ik toch puntje van kritiek. Voorheen werd er afgerekend als je auto terug bracht. Nu moet je veel meer vooruit betalen maar de afrekening ben je er niet bij en het duurt lang voor je geld terug krijgt.
Geachte mevr. Vos, Bedankt voor uw reactie, Behalve de toevoeging INQAR is er volgens ons niets veranderd aan ons bedrijf. In het verleden heeft u altijd per creditcard betaald dus kunnen wij gelijk de afrekening maken. In dit geval heeft u de borg gepind in plaats van een reservering op de creditcard. Omdat de terugstorters centraal gedaan worden, factureren we deze ook centraal en dus niet gelijk aan de balie. We streven er naar om binnen twee werkdagen de terugbetaling te doen. In uw geval heeft de terugbetaling 5 dagen geduurd onder andere vanwege het weekend, onze excuses.
Groter busje meegekregen dan bedoeld, tegen het lagere tarief. Derde keer gehuurd bij dit bedrijf. Paar spanbanden er gratis bij. Nog steeds zeer tevreden. Factuur correct.
INQAR autoverhuur & shortlease is een snel groeiend, landelijk franchise netwerk van autoverhuurbedrijven waar passie en kennis hand in hand gaan met excellente dienstverlening op het gebied van mobiliteitsoplossingen zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Wij werken voor u, elke dag, met het voornemen het elke dag béter te doen. Door uw ervaring te delen met ons helpt u onze dienstverlening verder te optimaliseren.