Ik ben correct geholpen bij de vestiging Leiden en zal er zeker nog eens terug komen om een auto te huren.
Prettige personeel die vakkundig de overdracht van het voertuig uitvoerden.
goede ervaring en goede service
Prima ervaringen. Via internet auto bestelleen en adequate servoce aan de balie.
DE ervaring is dat men doet wat men zegt, auto staat klaar wanneer je deze komt halen.
Zeer goed bedrijf, huur daar al meerdere jaren.
Vlotte aflevering en afspraken m.b.t. afhandeling nagekomen (zoals ook bij eerdere zaken).
Inqar is de goedkoopste in de regio. Echter, op de site doen ze zich goedkoper voor dan achteraf blijkt. De eindfactuur was hoger dan verwacht. Hier kan vooraf duidelijker over gecommuniceerd worden.
klantvriendelijk, goede service en snelle afhandeling
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Alles wordt snel en correct afgehandeld en zelfs als er (zoals in mijn geval) geen promotie-auto meer beschikbaar is, maar die mij wel beloofd is, dan zorgen ze dat ik een andere auto voor het promotie-tarief krijg! Klasse!
Goede service, vriendelijke bediening en een vlotte afhandeling
uitstekend
Top Service