Erg goed, vriendelijke mensen en goede prijs.
The Leiden rental office is fantastic! Very friendly and I wouldn\'t rent a car elsewhere. All 10\'s!
Zeer zeer professioneel. Niet kinderachtig bij het inleveren van de wagen.
Prima service. Op 1 punt na: tijdens de uitgifte van de auto werd niet verteld waar de tankdop zat. Bij het aftanken eerst 5 minuten om de wagen heengelopen zonder een tankdop te ontdekken, maar pas na raadplegen handboek erachter gekomen. En met de Volkswagen die ik mee had waren twee rare dingen aan de hand: ten eerste ontbrak de handgreep van de achterdeuren. Toen ik die wilde vastgrijpen greep ik in een scherp karkas van een greep. Minpuntje. Ten tweede: bij vrijwel iedere remmanoeuvre klonk er een waarschuwingssignaal en was er een geel waarschuwingslampje te zien. Ik dacht eerst dat dat was omdat ik in de 6e of 5e versnelling remde, maar later op de dag kreeg ik dat waarschuwingssignaal ook in lagere versnellingen bij het remmen. Curieus.
Ik heb een busje gehuurd . Ik paste niet op de chauffeurs stoel vanwege mijn lengte. Ik kon zondermeer naar een andere merk overstappen
Wordt altijd goed en snel geholpen. Ook aan de telefoon zijn ze goed te verstaan en denken met je mee. Als je de auto haald en wegbrengt zijn ze altijd in voor een praatje en handelen de dingen goed af. Ik zeg ik ben te vreden en een aanrader voor anderen.
heel goed
Prima!
Snel, klantvriendelijk, goede kwaliteit bus.
Prima. Correct. Snel
Prima!
de ervaren medewerkers maken het verschil. petje af.
overzichtelijke website, goed personeel