Veel gehuurd de laatste tijd en prima autoverhuurder. Relatief goedkoop, behalve bij overschrijding van aantal KM\'s, en snel een auto meenemen.
Altijd tevreden over HuurMij
Super!
ervaring: ik huur een paar keer per jaar een personenauto
Prettige ervaring, vai email werd snel mijn vraag aangepast naar een beter alternatief.
Bij Huurmij word ik al jaren vriendelijke en correct geholpen. De auto\'s zijn goed onderhouden en verzorgd.
Wij hadden een busje gehuurd voor een dagdeel. Uiteindelijk waren wij binnen 2 uur terug. Hierdoor hoefde ik maar een deel van de kosten te betalen. Dit was erg netjes! Het enige minpunt vond ik de hoeveelheid medewerkers die mij hielpen. Ik werd door 3 jonge jongens (mogelijk een stagiair) geholpen, dit vond ik iets te veel.
Men geeft wat je vraagt en denkt mee, zeker niet onbelangrijk\"men komt de afspraak na die je maakt\".
Niets op aan te merken.
al enkele jaren gebruik ik dit bedrijf als uitvalsbasis voor het op pad zijn met mijn (buitenlandse) muziekgroepen of verplaatsing van mijn apparatuur. Immer lovende woorden van passageirs mbt comfort etc. En ook ik ben tevreden met de service
Erg jong personeel. Niet iedereen beheerst de basics van normale omgangsvormen (aankijken, gewoon weglopen zonder te zeggen wat je gaat doen) Bijzonder flexibel erg oplossongsgericht.
Goede en snelle service, ook bij het oplossen van onverwachte problemen.
Goede service, klantvriendelijk en flexibele dienstverlening!