Vriendelijke service en klaar terwijl je wacht

Zowel per email als in de werkplaats is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Het onderdeel voor mijn auto werd besteld en snel geleverd, evenals gerepareerd. Klaar in een half uurtje!

Prima geregeld weer

De medewerker achter de balie was nieuw maar deed erg zijn best en was zeer klantvriendelijk. Ben tevreden over de onderhoudsbeurt.

Helemaal goed

Super goed en vriendelijk geholpen. Eerlijk advies en alles was snel geregeld zonder veel moeite te hoeven doen.

snelle, correcte en vriendelijke bejegening

de auto was op het gevraagde tijdstip bij de garage en was keurig binnen de geplande tijd weer klaar. ik werd daar - volgens afspraak - over gebeld.

Goed geholpen, de haal en breng service is geweldig. Alles volgens afspraak uitgevoerd

vriendelijk en positief

Als altijd correct en vriendelijk

Altijd goede service

Ik ben al vele jaren klant. Dit tot grote tevredenheid.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Prima geregeld

Prima geregeld

Zeer positief

Positief, duidelijk, volledig

Vriendelijk, attent en meedenkend.

De medewerkers aan de balie luisteren goed wanneer je de auto komt brengen voor een beurt. Beantwoorden je vragen goed en vragen door om tot de kern door te dringen. Een 10 voor de service balie (Naomi en collega) wat mij betreft.

Heel ervaren en duidelijk in de communicatie!

Duidelijk Correct Leuk sfeer

Supersnel en vriendelijk

Er werd snel gehandeld omtrent mijn pech, ik had mijn auto supersnel weer terug. Service!

Goed geholpen

Snel en goed geholpen. Makkelijk om een afspraak te maken

Uitstekend vriendelijk baliemedewerkers

Auto rijden is duur maar de service is goed

Vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg van de werkzaamheden door vriendelijke man. Tussendoor nog update gehad qua kosten

Ik ben tevreden

Uitstekend geholpen en meegedacht

Ze hebben heel vriendelijk gebeld, omdat wij vergeten waren een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren naast de APK. Na een telefoontje kon dit direct uitgevoerd worden en werd meteen de auto prachtig gepoetst.

Service en vakmanschap

Duidelijke afspraken en vriendelijk personeel ! Kortom een aanrader

Was deze keer prima

De vorige slechte ervaring, ruimschoots goedgemaakt.

Goed en netjes service

Ze doen goed hun werk

Klantvriendelijke behandeling

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werd uitgelegd wat er aan de hand was.

geweldig! Duidelijk, Vriendelijk

Duidelijk in het maken van afspraken, helder over de kosten en geen verrassingen achteraf. vriendelijk ontvangst bij de balie, vervangend vervoer goed geregeld. Alles klaar binnen de afgesproken tijd. Betrouwbaar, duidelijk, vriendelijk.

blij mee

altijd spannend ..maar het kwam weer goed

Fijne service

Nadat ik mijn auto voor een kleine beurt had gebracht heb ik een wandeling gemaakt door het mooie Dordrecht. Aan het eind van mijn wandeling werd ik gebeld dat mijn auto weer klaarstond om mee te nemen.

100% tevreden

Zie geen punten van verbetering! Goeie service, deskundig personeel en erg vriendelijk!

Laan der Verenigde Naties 111

3316AK Dordrecht