Goed en vriendelijk geholpen en netjes afgestemd wanneer

Afspraak afgestemd. Vertraging in werk netjes doorgegeven. Telefonisch overlegd over extra handelingen bij beurt Netjes op geleverd.

Al jaren een goed en vertrouwd adres

Wij komen hier al jaren: zeer goede service en zeer aardige mensen. Ook met de aankoop van auto's hebben wij nog nooit een miskoop gehad. Een topper !

TOP,!

Snelle service! Zeer tevreden!

Service vakwerk vriendelijkheid vakbekwaam

Zoals altijd een vriendelijke ontvangst. Correctie benadering en een goede kennis van zaken.

Fijn bedrijf met goeie monteurs

Altijd goed geholpen.

prettig

kan altijd terecht voor kleine problemen die ze direct oplossen, vaak zonder rekening

Hebben een receptionist (Arjan) die alles regelt en zijn uiterste best doet om het de klant naar zijn zin te maken.

Goede service en goede communicatie

Goede service en goede communicatie

Helemaal tevreden

Altijd welkom 👍 Goede afspraak maken 👍

Zoals altijd volgens afspraak en op tijd uitgevoerd prima verhouding klant en medewerkers . Alleen de lichten weer aan zetten reed 's-avond in het donker op de straat.

Een Service verlenend bedrijf

Door de kennis van zaken en betrokkenheid goed toe te passen blijft het plezierig je auto in onderhoud te geven bij deze vaklui.

Het was zoals ik gewend ben: perfect

Ik heb heel veel vertrouwen in garage Edison, zowel in hun kundigheid als in hun betrouwbaarheid. Ik heb nooit het gevoel, dat ik een beetje of een beetje boel beduveld wordt. Daarom probeer ik zoveel mogelijk via garage Edison te doen, ook als ik schade heb b.v.

Prima. Wordt bovendien altijd vriendelijk geholpen

Eenvoudig via internet afspraak maken. Wordt altijd op tijd geholpen. In gesprekje vooraf worden vraagpuntjes doorgelopen. In nagesprekje werkzaamheden toegelicht

Prima geholpen bij eerste servicebeurt

Snelle eerste beurt. Leenauto meegekregen, wel zo handig. Na twee uur auto weer terug.

1 grote familie

De service die hier verleend wordt is van een zeer hoog niveau. De ontvangst is altijd hartelijk. Geen grijze pakken. Een hecht klein team. Alleen daarom al koop ik geen auto bij een andere garage en wacht ik tot ze de auto hebben die ik wil hebben.

Als vanouds correcte uitvoering van de onderhoudsbeurt en APK. Terwijl de auto op de brug stond werd ik ook telefonisch geïnformeerd over de status van de APK.

uitstekend

Ongelooflijk goed klantgericht zeer goede service, altijd bereid om een oplossing te vinden voor alles.

Goede Service en informatie over de reparaties

Goede ervaring en service

Hele goede service

Je wordt niet op gelogd en iedereen is vriendelijk en heel aardig Voor iedereen een aanrader om hier je auto te laten doen

Klantvriendelijk.

Je wordt keurig netjes geholpen. Er wordt meegedacht.

ik heb vertrouwen inj Auto Edison.

keurig persoonlijk ontvangst en vlotte afhandeling.

Zoals altijd prettig.

Makkelijk om een afspraak te maken. Je wordt gebeld als er zaken zijn die overlegd moeten worden, dus bij vervanging van onderdelen wordt dit altijd even overlegd of dit direct moet of nog even uitgesteld kan worden.

Klantvriendelijk en servicegericht men neemt detijd voor klanten.

even kijken of de auto er nog staat super duidelijke uitleg gekregen en een mooie inruilprijs dus nu rijden wij in de mitsubishi.

Goede service en betrouwbaar!

Wij hebben vorige week een Outlander bij auto Edison gekocht. Alles is beetjes nagelopen en na het horen van een tikje werd hier meteen goed naar gekeken en gerepareerd. Over een lichter beschadiging werd direct open en eerlijk gecommuniceerd. Wij zijn blij met de auto!

Tervreden

Ik werd goed geholpen met mijn nieuwe auto.

Edisonstraat 1

2691 GT 's-gravenzande