Toppie

Heel goed geholpen

Behandeling zeer klant vriendelijk

Je wordt op de hoogte gehouden van de eventuele kosten

Top garage

Super correct en vriendelijk.

Foutief berekende kosten zijn na overleg netjes recht getrokken

Het blijkt dat er een communicatieprobleem is geweest wat netjes is gecorrigeerd. Daarvoor mijn dank. Mijn vertrouwen in het bedrijf is hierdoor wel weer beter geworden. Het blijft natuurlijk wel overeind dat dit soort fouten niet gemaakt mogen worden.

Uitstekend service

Altijd meedenken en bieden een uitstekende service

Uitstekende service, klantgericht, professioneel

Auto Vlassak is een garage met klantgerichte medewerkers, een uitstekende service , prima communicatie, werken zeer professioneel en vakkundig kortom een fijn bedrijf om de auto te laten onderhouden.

Goede service en Goed werk,

Goede Service en Goed werk.

snelle goede service

Alles was weer prima snel geregeld met inplannen van de afspraak tot en met met de werkzaamheden.

altijd goed

Fijne garage goed vakmanschap en fijn personeel .

Je wordt als klant erg goed geinformeerd tijdens APK onderhoud en alles verloopt volgens afspraak Doen het goed

Auto Vlassak Budel

De medewerker(s) van Auto Vlassak hebben mijn auto geweldig opgeknapt voor de APK. Ik denk, dat hij ook wel zin zal hebben in zijn grote beurt van volgende maand.

Toppers!

Altijd topkwaliteit diens!

Altijd super service en zeer gastvrij

Kwam hier jaren geleden met mijn auto altijd al, en sinds kort weer terug klant! Service is nog steeds net zo goed en iedereen is altijd erg aardig! Is er onverwacht iets met de auto kun je altijd direct wel eventjes terecht!

Deskundige en vriendelijke mensen.....zeer tevreden!

Ik heb een redelijk nieuwe auto die nog in de fabrieksgarantie zit. Daarom heb ik even getwijfeld of ik de grote beurt wel in een andere garage dan de merkgarage zou willen laten uitvoeren. Uiteindelijk er toch voor gekozen om naar Bosch Car Service Vlassak te gaan. En daar heb ik geen spijt van. Alles is prima in orde en de prijs is fair. Wat ook belangrijk is is dat je bij Vlassak geen anoniem nummer bent. Je wordt deskundig, vriendelijk en met aandacht behandeld en begeleid! Complimenten!

Geweldige zaak! Goede communicatie en eerlijke prijzen:)

Geweldige zaak! Goede communicatie en eerlijke prijzen:)

We worden goed geholpen

Ze staan altijd voor je klaar

Stonden meteen klaar.

Stonden meteen klaar toen ik een lekke band had.

Goede service in de breedste zin van het woord

Behulpzaam

Klantvriendelijk

altijd goed

goed bedrijf

geweldig

super goede garage zou ik iedereen aan bevelen

Geweldig service

elk probleem met communicatie oplossen!

Garage Vlassak heeft naar mijn mening alles in het werk gesteld om een gecompliceerd electronisch probleem op te lossen en beheersbaar (kosten) te houden. Dit ondanks nogal wat tegenslagen.

Toppie!

Super vriendelijk en service tot aan de voordeur!

Doet wat moet

Auto voor apk, onderhoud en bandenwissel gebracht, zonder gedoe in 1 dag klaar, qua kosten gemiddeld. Communicatie heel fijn, vriendelijk.

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service