Ik heb een goede instructeur gehad die rustig de tijd nam om mij de benodigde vaardigheden aan te leren. Daarbij ook prettig hoe ik op het laatst toch nog extra lessen heb kunnen krijgen omdat ik dat nodig achtte. Nogmaals bedankt (Bauke) voor de lesseb
-33 rijlessen vrachtwagen en laten je examen doen in vrachtwagen met defecte versnellingsbak. Terwijl ik het rijbewijs A, B en CCV-T gehaald heb in minder dan 15 lessen. -10 tot 15 min van je rijles af door eerder terug te gaan, zodat ze optijd thuis kunnen zijn. -instructeur is tijdens rijles aan het appen. Drieduizend euro zo de sloot ingegooid! Je kan beter naar een opleider gaan die wel serieus is en voor kwaliteit gaat ipv kwantiteit.
Beste Eddy, Jammer dat wij tijdens je lessen nooit iets van deze negatieve feedback van je gehoord hebben. Wij hebben juist altijd het idee gekregen dat je tevreden en blij was over de lessen. Wanneer je niet tevreden bent over iets/iemand, dan horen wij dit graag zodat wij dit tijdens je opleiding kunnen oplossen en jij vervolgens je opleiding beter kan voortzetten. Deze feedback komt naar buiten nadat jij je zelf bedachte betalingstermijn niet mag volgen. Wij snappen dat dit voor frustratie zorgt. Jammer dat je dit uit door ons een 1 te geven met een onterechte recensie. Wij doen altijd ons best om dit op een normale manier op te lossen. Ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Waarom geen aandacht voor de werking van de bct Taxi opleiding is wel erg gericht op straattaxi
Beste Eric, Eerst gefeliciteerd met het behalen van je taxi pas! Bedankt voor je feedback. Het klopt dat wij weinig tot geen aandacht besteden aan de Boordcomputer Taxi. Dit is een onderdeel wat je moet leren voor je theorie examen. Vervolgens is het geen onderdeel voor het praktijk examen. Dit omdat de BCT een specifiek element is en lang niet alle taxichauffeurs gebruiken het daarna in de praktijk. Daarom hoeven wij het niet op te nemen in het lesplan. Je leert werken met de BCT in de praktijk bij een werkgever. Dat is de reden dat het niet in het praktijkexamen zit en wij er dus weinig tot geen aandacht aan besteden. Maar fijn om te weten dat jij dit graag anders had gezien. Hier leren wij ook weer van en zullen kijken of wij het toch in afgeslankte vorm gaan behandelen tijdens de praktijklessen. Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Ik was al geslaagd voor het examen, maar eerlijk gezegd heb ik niets geleerd van de rij-instructeur. Ik haalde mijn informatie uit video's op internet, alle lesseninhoud reed naar de specifieke plaatsen zonder enige echte feedback of informatie over hoe het echte examen zal zijn. Ik heb haar vaak gevraagd om meer te vertellen over het examen, maar ik kreeg geen antwoord. en op het examen was ik verrast hoe het examen ging. Ik vertrouwde gewoon op de informatie die ik uit video's kreeg. Daarnaast kreeg ik drie lessen van elk 2 uur en elke les reed ik in een andere auto, wat voor mij oncomfortabel was. Oosterpoort heeft een goede reputatie. en ik wil het echt aan al mijn vrienden aanbevelen en ik hoop dat je dit probleem zo snel mogelijk kunt oplossen
Beste Rafat, Gelukkig ben je geslaagd voor je taxi-examen, gefeliciteerd met je taxi-pas! Maar erg vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je rijlessen. Wij kennen de desbetreffende rijinstructeur niet op deze manier en zullen het dan ook met deze persoon bespreken. Ook het rijden in verschillende auto's gaan we intern bespreken, ik snap heel goed dat dit niet wenselijk is. Echter zou je met een rijbewijs in elke auto moeten kunnen rijden. Dit kan ook gebeuren wanneer je bij een taxi centrale werkt en op verschillende voertuigen wordt ingepland. Bedankt voor je feedback en ik wens je een fijne dag. Met vriendelijke groet, Ellen van Oosterpoort Opleidingen
Zeer tevreden!! Mijn instructeur was Michael.. fijne man om mee te werken.. zegt waar het op staat en draait er niet omheen.. lekker duidelijk en dat had ik ook wel nodig
Aukeline Derks Hartstikke bedankt voor de leuke leerzame lessen , heb respect voor jullie werk gekregen De hele dag scherp zijn voor ieders veiligheid en dan ook nog de benodigde informatie overbrengen. Bedankt vooral ook voor je geduld en het adequaat reageren en meedenken zodat ik binnen een week herexamen kon doen om alsnog te slagen voor mijn rijbewijs D. En Marcel Bos ook hartelijk dank voor de lessen Code95 en voor het leuke contact. De mensen van Oosterpoort heb ik als zeer betrokken en meedenkend ervaren . Ik kan daarom het oosterpoort zeker aanraden om te lessen. Hartelijke groeten Marcel Faasse
In een keer geslaagd voor mijn BE door de professionele opleiding van de Oosterpoort.
Erg veel steun, begeleiding en zeer meedenkend. Oosterpoort heeft mij erg geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Dankbaar.
Heel rustig en goed geholpen met alles rondom het rijbewijs
Ik heb rijles gehad van Harry, ik wou graag bij Harry omdat m’n broer ook rijles had gehad van hem en dit heel plezierig ervaarde. Gelukkig kon ik bij Harry beginnen, het is altijd gezellig in de auto en fouten maken is niet erg zolang je er maar van leert. Dat stelt je als nieuwe leerling heel erg gerust. Na gezellige uren in de auto samen is dit ook uitgedraaid tot een mooi rijbewijs. Dankjewel Harry
Alles in 1 x gehaald, met dank aan Oosterpoort!
Eerder mijn BE rijbewijs bij Oosterpoort gehaald, en nu mijn motorrijbewijs. Lessen heb ik allemaal als leerzaam en leuk ervaren. Erg ervaren en gezellige instructeurs, altijd plek voor humor en toch leerzaam. Bedankt voor de leuke tijden!
Goede communicatie, weet precies waar ik aan toe was, duidelijke instructies en feedback daarop wat in de lessen daarna goed is opgepakt. Flexibele lestijden ook l. Rijbewijs in een keer gehaalt.
Heb het zeer goed ervaren een man die mij begreep en ervoor me was als ik het even niet goed deed legde hij alles rustig uit. Ook heb ik me scooterrijbewijs bij jullie in 1x gehaald.
Mijn theorie cursus voor de bus heb ik mogen volgen bij Edward en met zijn leuke/gezellige maar vooral leerzame lessen heb ik alle 3 de modules in 1x gehaald! Daarna mocht ik de praktijk lessen volgen bij Wouter en bij Edward, en ook door hun fijne manier van les geven.. waarbij beide instructeurs ook goed op 1 lijn lagen heb ik ook mijn praktijk examen in 1 x gehaald! Tot slot mijn besloten terreincursus mogen volgen bij Marcel en ook dat was top! Fijne manier van uitleggen waardoor ik ook voor dat examen in 1 x ben geslaagd! Ik raad deze rijschool zeker aan, met veel plezier mijn lessen mogen volgen! En voor mijn volgende rijbewijs kom ik zeker bij hun terug!
De rijinstructeurs zijn erg vriendelijk en gepassioneerd over hun vak. Hierdoor begeleiden ze ook goed, ze doen hun uiterste best voor je.
Hele fijne lessen kunnen volgen bij Oosterpoort. Ook zijn ze goed bereikbaar en snel met roosters maken
Ik heb de beroepsopleidingen voor bus en vrachtwagen met veel plezier bij Oosterpoort Leeuwarden gedaan. Fijne en goede instructeurs die hun vak serieus nemen. Goede sfeer en ook goed contact met de afdeling planning en administratie.
De dubbele lessen zijn heel fijn, en alles is mij duidelijk geleerd. Rijexamen in 1x gehaald hierdoor.
Ik werd gerust gesteld zodat mijn ,eeuwen verdwenen. Voelde me op mijn gemak.
Met veel plezier gereden
Zie boven
Eerst slecht later goed
Fijne instructeur en aardige mensen die mij goed op weg hielpen met het behalen van mijn autorijbewijs. Een speciaal bedankje naar Teko, het was elke les gezellig en heb veel geleerd van hem, hij gaf mij het zelfvertrouwen achter het stuur om mijn praktijkexamen te behalen.
Ik kwam voor de dagopleiding en examen BE. Na een bakje koffie 's ochtends ben ik op weg gegaan met een zeer ervaren instructeur. Zoals mijn titel aangeeft, een kalme rit met duidelijke aanwijzingen en een praatje en lolletje op zijn tijd. Al met al 's middags helemaal klaar voor het examen en deze dan ook in één keer gehaald. Nogmaals Dank!
Prontonstraat 5 1
9743 AL Groningen
Oosterpoort Opleidingen is een trots, Gronings bedrijf! We geven sinds 1964 autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en we leiden beroepschauffeurs op tot vrachtwagenchauffeur, buschauffeur, taxi-chauffeur of ambulancechauffeur. Maar we doen meer! We verzorgen alle denkbare opleidingen op gebied van transport, logistiek en veiligheid zoals Heftruck, Gevaarlijke Stoffen, EHBO, BHV en VCA. Kom kennismaken met Oosterpoort!