Heel veel geleerd

Mijn ervaring is dat ik door speelziek zekerder ben op de weg.Mijn grootste tip is om een tussentijdse toets de doen om je een keer mee te maken hoe het is! Ik lesden bij aad en heb de basis van het autorijden heel goed geleerd. Kies zeker voor speelziek!!

Goeie lessen en duidelijke uitleg

Ikvond het een goeie en duidelijke les. Je rijd naar Doetinchem toe, en tijdens de rit wordt er uitleg en tips gegeven. In Doetinchem ga je dan onder begeleiding verschillende routes rijden, waarvan stukken terugkomen in het examen. Als ik ook maar één tip mag geven, KIJKEN!!!

Goede lessen.

Goede begeleiding en service

Rij instructeur Willy Janssen. Fijne lessen gehad, goed uitlegd en bijzondere verrichtingen met goede hulp.

Aad was een top instructeur

De communicatie was niet goed. Rijlessen die afgezegd werden, en afspraken die niet nagekomen werden. Veel er achter na gezeten hebben en 6 verschillende instructeurs uit eindelijk bij de beste instructeur gekomen Aad! Aad was een top instructeur veel van geleerd en uiteindelijk geslaagd!

Goed gelest bij Speelziek

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Het is allemaal mogelijk gemaakt door de instructies van mijn rijinstructeur.

SUPER

Een grote wens ging gister in vervulling, rijden in zo'n grote vrachtwagen, een DAF nog wel. Dankzij de rustige begeleiding van Wim en de gezellige ontspannen gesprekken is dit een nooit te vergeten dag met een gouden randje. BEDANKT!!

Top lessen!

Ik heb een fijne tijd gehad bij Jaap Speelziek. Arjan legde alles rustig en met veel geduld uit. Ik voelde me echt op m'n gemak bij Arjan in de auto! We hebben ook fijne gesprekken gehad! Nogmaals bedankt!

Mooie dag gehad en veel geleerd

Les gehad van Henk. Je merkt dat hij enorm veel ervaring heeft. Hierdoor kon hij alles op meerdere manieren uitleggen, daarnaast is hij geduldig en blijft dingen uitleggen als je het niet direct begrepen hebt. Kortom het was een "geslaagde" dag, gezellig en ontspannen. Henk en team bedankt

goede rijschool

Gezellig en leerzame rijinstructeur!

Goede instructeurs waar je veel van kan leren

De uitleg van de instructeurs is heel duidelijk en makkelijk zo leer ik het snelst en een goede planning en communicatie dat beviel ook prima

Mijn ervaring was fijn en gemoedelijk

Een fijne rijschool

Gezellig en erg duidelijk

Het is erg duidelijk waar je op moet letten en waar meer aandacht aan besteedt moet worden, daarnaast heb ik de lessen met plezier doorlopen.

Degelijke instructies, geduldige instructeur

Gemeudelijke dag met fijne instructeur. Henk top kjel

Top Dag, in 1 x geslaagd!!

Super prettige instructeur, contact met het bedrijf verliep niet altijd even goed.

Ik ben geslaagd, dus dat zegt wat over de kwaliteit van de rijlessen. Het was altijd wel een gedoe met dingen regelen, mijn eerste rijinstructeur was op een gegeven moment landurig ziek, waardoor ik meerdere keren naar hun moest bellen dat ik rijles heb en er niemand voor mijn deur stond. Dus kortom kwalitatieve rijles met soms een beetje gedoe!

Gezellig en goede begeleiding!

Ze passen de lessen aan op hoe jij bent en dat werkt heel goed!

Met veel plezier les gehad bij Jaap Speelziek.

Super fijne lessen gehad, en daardoor nu geslaagd voor het t-rijbewijs. Zeer zeker aan te bevelen.

Super lessen met een top instructeur

Goed geregeld alles

Zeer prettige en kundige rijschool

Goede instructies gehad over hoe alles werkt en wat je moet weten. Alles komt net zolang aan bod tot ook jijzelf er zeker van bent en tevreden over je eigen kunnen bent.

Zeer fijn bedrijf

Goed op gevangen ,goede les gehad,van collega Henk top

Duidelijke instructie, alles goed voor elkaar

De instructeur was vriendelijk, en gaf duidelijke uitleg over wat er van me verwacht werd, en waar ik op moest letten. Zeker aanbevolen!

Super lessen!

De eerste les begon ik vol zenuwen, maar die waren snel weg. Mijn rij-instructeur gaf me zelfvertrouwen en rust. Hij weet hoe hij op de beste manier moet les geven met als gevolg dat ik in 1 keer geslaagd ben! Niet alleen de praktijk neemt hij mee maar ook de theorie! Alles bij elkaar was het top! Als ik opnieuw zou moeten kiezen ging ik weer voor Jaap Speelziek!

Was gezellig

Het was niet moeilijk met een beetje gezond verstand heb je hem zo in de pocket

Top rijschool.

Goede lessen gehad ook top instructeurs.

Frankeneng 104

6716AA Ede