toppers

Prima voor elkaar, goede service, behulpzaam en schone omgeving

Top service

Top gasten. Altijd meedenken en goede service

Zeer betrouwbaar en prima prijs/kwaliteit verhouding !

Zoals hierboven beschreven.

Prima bedrijf met goede services

Prima bedrijf

Fijne garage die altijd voor je klaar staat!

Snelle en vakbekwame service

Goed volk

Al 37 jaar klant, Baan lost alles naar tevredenheid op, wat de vraag ook is!

vriendelijk en professioneel geholpen

Maarten Baan komt zijn afspraken na, is behulpzaam en deskundig. No nonsense houding spreekt ons erg aan.

Prima als altijd

Prettige omgeving, vriendelijke mensen, goeie koffie!

Topservice bij de bandenwissel

Prima service bij de bandenwissel, netjes op tijd en met een schone auto weer de weg op.

Prima, fijne garage!

Zaak waar kennis van en liefde voor de auto (in ons geval saab) uit spreekt.

Altijd een prettig onthaal en een betrouwbare behandeling

Wij rijden sedert 1980 SAAB (diverse modellen 96/1974, 95/1974, Sonett/1971, 900C 1989, 900Ts 2004, 900Cabris 1990, 9-5/ 2003). In eerste instantie bij Garage Lenderink in Enschede, daarna bij SAAB Jansen in Hengelo en nu al weer sinds jaren bij de jongens Baan in Hengelo. Telkenmale tot volle tevredenheid.

Mijn ervaringen zijn uitstekend!

Mijn eerste Saab aangeschaft in Rijssen bij Henk Baan nu ongeveer 25 jaar geleden. Inmiddels overgestapt op Volvo en in onderhoud bij de vestiging in Hengelo.

Heel goed!

Niks op aan te merken!

Uitstekende service

Service is uitstekend. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Koffie staat altijd klaar.

Duidelijk goede communicatie geen verassingen

Altijd bereikbaar en oplossend

Prima hulp

Servicegericht, deskundig en vriendelijk

Je kunt als liefhebber goed bij Baan terecht. Waar ik me bij andere dealerbedrijven een nummer voelde waarbij niet gezien werd hoe zuinig ik op mijn auto's ben en bij inruil de meest idiote inruil voorstellen aangeboden kreeg word ik hier serieus behandeld en zijn monteurs medeliefhebber van het merk Saab en gaan zorgvuldig met mijn auto om. Ook loopt men een stapje extra en vraagt daar dan niet direct extra geld voor. Top.

Uitstekende en betrouwbare garage

Ik kom al bijna 20 jaar bij garage Baan Automotive en ben altijd weer blij met hun betrouwbaarheid, eerlijkheid en bereikbaarheid. Edwin en zijn team zijn toppers..

snelle en goede service

vakkundig en snel geholpen

uitstekend in alle opzichten

uitstekend in alle opzichten

Het voelde als thuis komen.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK aan mijn Saab 9-5 Aero laten uitvoeren. Gemoedelijk praatje bij binnenkomst en vertrek. Onderhoud perfect uitgevoerd, een garantie voor weer een jaar probleemloos rijden. Gelegenheid gehad om ter plekke te telewerken, want de enkele reisafstand was ruim twee uur. Het was het waard!

Top service!

Uitstekend!

Duidelijk, snel en vriendelijk!

Erg goede garage

Erg goede service

Sinds 2005 klant en super tevreden!

In 2005 ben ik ondernemer geworden. Ik rijd graag Volvo en kwam bij Baan Automotive terecht. Sindsdien leasen en kopen wij daar onze bedrijfsauto's. Geen gedoe en geen gladde verkooppraatjes. Gewoon een fijn bedrijf, goede service en prima vakmensen,

Goudstraat 50

7554ND Hengelo

074 255 90 00

Over Baan Automotive

Mobiliteitsprovider in regio Twente met meer dan 100 occasions op voorraad.