Geweldige ervaring gehad bij Peter de groot

Denk in oplossingen en niet in problemen

Als vrachtwagenchauffeur al bekend met de cursussen code 95 altijd perfect. Sinds kort omscholing gedaan voor de bus , ook gewoon perfect. Zowel praktijklessen als theorie alles netjes geregeld.

Geweldig!

Leuk en hoop geleerd in een dag. Dank zei Nederveen ook nog geslaagd. TOP!!

Top rijschool

Top ervaring gehad! Aardige instructeurs, professioneel bedrijf!

Goed georganiseerd

Goede ontvangst en alles was verder goed geregeld.

Super geholpen met de uitleg van de stof en de praktijk lessen ook super uitgelegd

Super goede leerschool om je rijbewijzen en opleidingen te volgen

Professioneel, scherp als het moet, ontspannen als het kan.

Na iedere les kreeg ik gericht verbeterpunten mee. Ik kon daardoor ook echt iedere les een stap maken.

Helemaal top!

Goede opleiding, in 1x geslaagd voor mijn bromfietsrijbewijs!

Goed bedrijf

Een goed bedrijf goede uitleg voor je BE rijbewijs en je wordt op je gemaakt gesteld.

Een goede professionele begeleiding

Ik heb de begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren.

Fijne rijinstructeurs om les van te krijgen

Ik beveel deze rijschool zeker aan

Doeltreffend…

Dagopleiding B/E gevolgd. Het is erg pittig in een dag, maar de instructeur is kundig en gaat ervoor. Je kunt merken dat ze er alles aan doen om je te laten slagen, en dat houdt in zo goed mogelijk opleiden. Dit heeft geleid tot een succes! In een keer geslaagd. Onwijs bedankt Peter! Daarnaast, het materieel is erg prettig in gebruik (nieuw, met automaat), en de lunch tussen de middag is ook zeer welkom… Aanrader dus!

Goede rijschool

Goede instructeur

Leerzaam

Erg fijne en leerzame manier om te slagen. Instructeurs weten precies wanneer ze je moeten slagen!!

Prima instructeur

Prima opleiding

Trapgewijs naar het eindresultaat met fijne instructeurs in een gezellige atmosfeer

Met een goede accomodatie waar de afeer gezellig is maken de instructeurs de leerlingen klaar voor het examen

Goed materiaal vriendelijk

goede duidelijke opleiding vriendelijk goed materiaal minpuntje is om iets minder voor te zeggen hoe je het doen moet want op het examen wordt het ook niet voorgezegd

doorzetten

concentreren en opnemen hoe ouder je wordt hoe moeilijker het is

Top rijschool! Snel en goed

Ik heb na mijn rijtest op de c trekker opleggen binnen 2,5 week mijn rijbewijs gehaald in 1x

Toppie

Net bedrijf, goed les gehad en lekkere lunch.

Goede ervaring goed geholpen

Fijn

Strenge maar toch goede rij man

Die man was wel echt streng toch maar Ewaja dan leer je het wel

Goede voorbereiding op het examen

De training voor de taxipas was prima, werd gegeven door vriendelijke en deskundige opleiders.

Heel slecht maar uiteindelijk wel opgelost

Graag wil ik de review bijstellen, het is opgelost! Uiteindelijk toch een goed gesprek gehad, excuus, een vergoeding en een taart! Heel bijzonder, had dit niet verwacht na meerdere maanden maar door omstandigheden was het zo gelopen en ze pakten het uiteindelijk dus toch goed op. Er wordt intern aan een oplossing gewerkt zodat zich dit niet kan herhalen en dat is wat we graag wilden bereiken. Heel netjes, wat we ook gewend waren van deze rijschool! Zie ook vervolg onder deze review, wordt nog erger. Zeer slechte ervaring met autorijlessen. De basis handelingen zoals bv. spiegelen en navigatie worden niet aangeleerd. Helaas werd dit pas ontdekt tijdens het afrijden toen dit gevraagd werd. We willen nog proberen te begrijpen dat er misschien iets fout is gegaan maar accepteren niet dat er geen uitleg hierover komt. We hebben hierover tot 2 maal toe een mail gestuurd maar helaas geen reactie, excuus of uitleg. Heel vervelend, het vertrouwen is ver te zoeken. We hebben inmiddels bijna 3000 euro betaald en er is nog lang geen examen niveau bereikt. We willen daarom iedereen graag waarschuwen voor deze rijschool. Vervolg: Hieronder ziet u de reactie van de autorijschool. Ze doen net alsof ze het willen oplossen maar helaas. Ik heb inmiddels meerdere keren contact gezocht, ze beloven terug te bellen en tot een oplossing te komen maar we hebben helaas nog steeds niets gehoord, zijn inmiddels een maand verder. Echt schandalig. Weet waar u aan begint..

Ik zou zeggen tegen alle mensen die wil lessen die moeten echt bij nederveen opleidingen zijn

Ben vrijdag begonnen voor me e achter b 2x halve dag opleiding met dhr Ramon ging lessen ik heb een perfecte uitleg gehad van hem plus punten en minpunten mee gekregen dus bedankt alvast ramon ze mogen blij met je zijn ik ook trouwens hahaha

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam