Heel slecht maar uiteindelijk wel opgelost
Graag wil ik de review bijstellen, het is opgelost! Uiteindelijk toch een goed gesprek gehad, excuus, een vergoeding en een taart! Heel bijzonder, had dit niet verwacht na meerdere maanden maar door omstandigheden was het zo gelopen en ze pakten het uiteindelijk dus toch goed op. Er wordt intern aan een oplossing gewerkt zodat zich dit niet kan herhalen en dat is wat we graag wilden bereiken. Heel netjes, wat we ook gewend waren van deze rijschool!
Zie ook vervolg onder deze review, wordt nog erger.
Zeer slechte ervaring met autorijlessen. De basis handelingen zoals bv. spiegelen en navigatie worden niet aangeleerd. Helaas werd dit pas ontdekt tijdens het afrijden toen dit gevraagd werd. We willen nog proberen te begrijpen dat er misschien iets fout is gegaan maar accepteren niet dat er geen uitleg hierover komt.
We hebben hierover tot 2 maal toe een mail gestuurd maar helaas geen reactie, excuus of uitleg. Heel vervelend, het vertrouwen is ver te zoeken. We hebben inmiddels bijna 3000 euro betaald en er is nog lang geen examen niveau bereikt. We willen daarom iedereen graag waarschuwen voor deze rijschool.
Vervolg:
Hieronder ziet u de reactie van de autorijschool.
Ze doen net alsof ze het willen oplossen maar helaas. Ik heb inmiddels meerdere keren contact gezocht, ze beloven terug te bellen en tot een oplossing te komen maar we hebben helaas nog steeds niets gehoord, zijn inmiddels een maand verder. Echt schandalig. Weet waar u aan begint..