Échte rijschool met persoonlijke aandacht

Fijne instructeurs en goede begeleiding

Super!

Ja was super goed, in 1 keer gehaald. Ze leggen het goed uit en je word ook goed voorbereid op je examen. Dus vond het wel fijn.

Leuke lessen met uistekende begeleiding.

Ik heb mijn rijlessen bij Nederveen als prettig ervaren. Er werd echt naar persoonlijke groei gekeken en gehandeld. Er word tijd in je geïnvesteerd en je word perfect begeleid. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Ik beveel deze rijschool heel erg aan, het is top!

Uitstekend ervaring

Vanaf binnenkomst was t gelijk een rustig en relaxede sfeer Peter is een zeer goede instructeur die de tijd en moeite neemt voorje Super ervaring En geslaagd dat maakt het altijd een paar sterren beter

Gewoon goed!

Hele goede opleiding gehad,erg duidelijk allemaal! Ga zo door!

Top Rijschool

Ik heb bij Nederveen mijn B-E rijbewijs gehaald. Het was een 1-daagse training. Dhr. De Groot was mijn rijinstructeur en heeft alles super netjes en leuk uitgelegd met als eindreslutaat .... GESLAAGD. Ik raad iedereen aan om bij Nederveen je rijbewijs te halen.

Goede rijschool met oud materiaal.

Het nieuwe pand van Nederveen is enorm mooi. Ook de vrachtwagens zijn behoorlijk nieuw. De instructeur waarmee ik op pad ging voor mijn code 95 was enorm bekwaam, maar als je de bussen ziet waar Nederveen mee rijdt, zakt je broek af. Ze hebben oude bussen opnieuw gespoten in de bedrijfskleur en volgens mij is deze lak duurder dan de bus zelf. Het bedrijf wordt gerund door 3 broers en het is wel heel toevallig dat er naast de hoofdingang 3 nieuwe Tesla's staan. Het zou mooier zijn wanneer ze in een klein bescheiden autootje zouden rijden en gewoon een paar nieuwe bussen aanschaffen.

goed en gezzelig

heel leerzaam en goed

Goede ervaring, rijlessen zonder stress.

Goeie rijinstructeur, duidelijk maar niet te streng

uitstekend, geweldig, professioneel

uitstekend, geweldig, professioneel

Gezellig en leuke sfeer

Zeer fijne lessen gehad met een leuke instructeur. Leuke sfeer in de kantine en altijd goed ontvangen

Super goed en weinig verbeterpunten

Erg goed, voelde mij goed begeleid en genoeg voorbereid op het examen. Alles ging precies volgens plan en alles wat behandeld was tijdens de les kwam terug in het examen. Misschien een klein beetje meer contact opnemen voor de lesdag. Dan weet ik ook wie ik precies krijg en iets meer wat er van mij verwacht wordt! Verder geen aanmerkingen. Zelfs de lunch was erg goed!

Super top mensen

Leggen alles rustig uit en vinden het niet erg als je fouten maakt

Zeer fijne rijschool!

Ben bij Nederveen in de rijopleiding geweest voor C en CE. Hierbij heb ik verschillende instructeurs gehad, en wat mij daarbij vooral opviel is met hoevel passie en plezier men hier werkt. Zeer fijn om als leerling zulke instructeurs te krijgen, heb dit ook wel is anders gezien. Ga zo door!

Een goede instructeur met oog voor de leerling.

Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Peter. Hij keek altijd goed naar wat ik nodig had.

Gewoon goed

Goed geregeld en prima berijkbaar

Supr

Goeie comunicatie, en leerzame uitleg!

Top vriendelijk en behulpzaam

Ik was door file verlaat en mocht toch nog meedoen, ze waren erg vriendelijk en gaven goede aanwijzingen...geslaagd ook nog!

Goede en duidelijke uitleg van de instructeur(s) bij de rijopleiding die ik gevolgd heb. Dank aan Nederveen dat ik nu na vandaag 2 rijbewijzen erbij heb!

Prima rijschool!

Ik maak vaker gebruik van de diensten van Nederveen. Zowel theoretische (bij) scholingen als praktische scholingen. De docenten verstaan hun vak. Zijn geduldig en weten zowel het theoretische- als praktische over te brengen zodat ik het ook kan begrijpen.

Goede en leerzame lessen

De lessen waren leuk en leerzaam en de instructeur zorgde ervoor dat ik op tijd op het juiste niveau zat.

aardig personeel goede service

gewoon goed

Met goed overleg snel handelen

Gezellige en duidelijke lessen. Aandacht tijdens lessen word goed gelegd op zwakke punten en zijn binnen de beoogde uren op niveau geholpen.

Spannend

Ja rijden op z'n grote wagen maar met een goede leermeester en ze hebben geduld met je heb ik hem toch binnen zelf nooit gedacht maar zo zie je dan als je wilt is er een weg

Prima geregeld

Prima geregeld, duidelijke uitleg en ontspannen sfeer .

Hakgriend 4 F

3371 KA Hardinxveld-Giessendam