Betrouwbaar

Deskundig advies met een inhoudelijke uitleg voor de werkzaamheden aan onze auto. Tijdens de werkzaamheden werd ik zelfs nog geïnformeerd over extra werkzaamheden.

Kwaliteit

Vriendelijk meedenkend

Snelle en perfecte service vlak voor het weekend!

Camper op vrijdagmiddag via de wegenwacht naar de garage. Onderdeel besteld en zaterdagmorgen gerepareerd. Door deze vlotte actie konden wij alsnog een weekendje weg!!

Uitstekend Service

Onlangs hebben wij hier onze occasion aangeschaft, waar wij zeer tevreden mee zijn. Ook nadat er toch een paar kleine storingen waren zijn wij enorm goed geholpen en is de auto weer helemaal in orde gemaakt. Ook kregen wij in de tussentijd een nette leenauto mee. Samengevat: een bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft. Een aanrader!

Neemt de tijd, klant gericht

Makkelijk overleggen, eerlijk, goeie service

Heel positief, auto snel gerepareerd en schoon teruggekregen.

Reparatie snel afgehandeld en de auto vlot en schoon terug gekregen.

goed geïnformeerd en geholpen. Monteur heeft kennis van zaken.

Perfecte vervice

Mijn ervaring is al meer dan 50 jaar goed!

Wordt goed naar mij geluisterd en vervolgens goed overlegd wat er moet gebeuren.

Goede monteurs en vriendelijk

Snel en vakkundig geholpen.

Motor maakte ratelend geluid. Snelle diagnose en reparatie. Distributieriem, drukrollen en spanrol waren versleten. Loopt weer als nieuw

Een bedrijf zoals een bedrijf behoort te zijn

Uitermate vriendelijk, welwillend, behulpzaam en correct, zowel leiding als personeel. Bovenstaande al meerdere malen kunnen ervaren. En misschien wel het allerbelangrijkste: Goudeerlijk.! Bewijs hiervoor is dat mensen uit het gehele land bij hen hun nieuwe auto aanschaffen, waaronder veel "oude " klanten. Super tevreden.

Altijd prima service.

Grote beurt en apk. Gedurende de dag keurige updates en overleg met betrekking tot de werkzaamheden. Wederom tevreden naar huis met de , schoon gewassen , auto. Top.

als altijd bij Kelly: top service

zeer goed

goed afhandeling snelle service en communicatie

al jarenlang een tevreden klant

klantvriendelijk, prettige medewerkers

Geweldig goede garage en vriendelijk personeel. Nu

Prima.

Prima.

Klantvriendelijk en deskundig autobedrijf

Zeer klantvriendelijk en vakkundig autobedrijf

Erg goed

Goede ervaring

Prettig zo'n goede garage in de buurt te hebben.

Ook indien je spontaan langs komt, om bv. een lamp te vervangen, wordt je direct en vriendelijk geholpen. Ervaar je wel eens anders.

Prettige ver- en aankoop

Ik ben hier goed geholpen. Wat prettig was, is dat Jeroen had onthouden wat mijn man telefonisch met hem had besproken.. Weinig onderhandelingsruimte, zou leuk geweest zijn als hij nog een extraatje achter de hand had gehouden. What you see is what you get enbdat is prima.

Prettige persoonlijke service

Ook met mijn oldtimers kom ik hier graag. Ze weten nog waar ze het over hebben en zijn bekend met oude technieken. Er is tijd voor je en men is zeer behulpzaam.

Wert goed behandeld en vriendelijk.

Oosterstraat 56

7963 AD Ruinen