Fijne ophaal en terugbreng service!

Prettig contact, vriendelijke service. Goede muizennest-verwijderaars !) maar ‘moedermuis’ zit helaas nog in de auto .... Verder heel tevreden.

Toppie.

Door operatie had ik mijn auto al weken niet kunnen wassen, was ook heel erg vuil. De aanbieding om de Auto weer spic en span te laten maken was voor mij de oplossing. En daarin ben ik niet beschaamd. Echt toppie, weer als nieuw van binnen en van buiten, wat het meest opviel waren de velgen. Echt weer een auto waar ik mee voor de dag kan komen.

tevreden. heb geen expertise om te quantificeren.

correcte klant behandeling.

Onderhoudsbeurt.

Onlangs heeft mijn Volvo V40 met kenteken HX 236 N een tussenbeurt gehad, tijdens het maken van de afspraak had ik een aantal klachten gemeld omdat het voertuig nog in garantie zat, deze melding is deels opgelost voor garantie maar de monteur was het niet eens met de garantie ( voorspatbord ) uiteindelijk na telefonisch overleg is deze klacht voor 50% verhopen op kosten van de Garage en 50% kosten voor mij als eigenaar omdat ik waarschijnlijk ergens tegenaan was gereden, mijn woord tegen het woord van de monteur. Ik heb nu het voertuig 11 maanden ( garantie loopt nog tot 29 april a.s. ), bij aankoop van het voertuig zou het voertuig geleverd worden met een onderhoudsbeurt, nu blijkt uit de lijst van de werkzaamheden dat bijv. olie en filter is vervangen, ik vraag mij af was dat toen bij aankoop dan niet nodig geweest, zo staan er nog meer punten op die nu zijn gedaan binnen de garantie periode terwijl het mijn inzien bij aflevering niet is gedaan. Ik vraag mij nu af heb ik een goede keus gemaakt bij de aankoop en waarvoor het ik bij de aankoop voor betaald, waarschijnlijk voor de wasbeurt en dat was het. Het bedrag wat nu in rekening wordt gebracht ruim € 670,-- staat niet in verhouding voor het geen wat ik had verwacht, ik betwist de gehele aankoop en de onderhoudsbeurt. Ik ga vooralsnog de factuur nog niet betalen, ik zou graag in gesprek gaan met de verkoper, verwacht dat de verkoper met mij een afspraak maakt. Met vriendelijk groet. P. van Laarhoven.

Vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken

Vriendelijke ontvangst en duidelijke, heldere afspraken.

Vriendelijke ontvangst (ook via de telefoon)

Ik ben niet iemand van dat afstandelijke. Hier sluit de dealer prima op aan.

Keurig geholpen zoals altijd.

Zeer tevreden en altijd persoonlijke service. Na onderhoudsbeurt en APK is de auto compleet schoon afgeleverd.

Flinke post maar zeer goed opgelost

Koppeling reparatie 2 e x goed opgelost met deels garantie, ben er heel bij mee en laat zien dat trouwe klanten altijd streepje voor hebben

Ik ben snel en goed geholpen

Ik kon vlot terecht en ben goed geholpen toen mijn auto vreemde geluiden maakte.

alles super geregeld.

goede afspraken,super geregeld bij volvo cappendijk terneuzen,iedereen verdient een pluim.

Goede service.

Goed geholpen. ..wel duur een contactslot.

Professionals die luisteren

De medewerkers van Volvo Cappendijk bieden altijd een luisterend oor en denken mee in oplossingen. De samenwerking is prettig en laagdrempelig. Tot nu toe word mijn Volvo prima onderhouden maar de prijzen zijn wel wat hoger dan gebruikelijk (als het dan maar 100% in orde is).

Ook bij Corona uitstekende service

Zoals afgesproken, hier kan je op vertrouwen

Netjes en goed geholpen

Nogmaals netjes en goed geholpen zoals altijd

zoals gebruikelijk, stipt, correct, prettig geregeld, vriendelijk.

geen aanvulling op het bovenstaande. zoals het behoort te zijn

zeer tevreden

Goede kwaliteit en prima service

Vriendelijke mensen goede service

Ben hier nu meerdere keren geweest en iedere keer zijn de mensen vriendelijk en krijg ik goede service. Meestal wacht ik op het onderhoud en dit duurt nooit te lang ze houden zich aan de afspraken.

zeer tevreden. auto wordt netjes afgeleverd.

zeer tevreden. auto wordt netjes afgeleverd.

Uitermate tevreden over garage Cappendijk.

Personeel is zeer klantvriendelijk. Nemen ruim de tijd voor hun klanten.

Zoals gewoonlijk dik tevreden!

De Volvo bevalt ons al vele jaren prima en wat de garage betreft en alle medewerkers:top!!!

Geweldige service

Mogelijkheid om auto thuis op te halen en weer thuis te brengen. Na onderhoud een mooie wasbeurt en interieur netjes gereinigd.

Keurig netjes, ervaren en deskundig

Vriendelijk en correct ontvangen. Helder proces uitgelegd. Na afloop tevreden naar huis.

Super!!!

Goed geholpen, zeer klantgericht!!!

zeer tevreden

werkplaats personeel deskundig en vriendelijk , en niet te beroerd om uitleg op vragen te beantwoorden .

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen