Onderhoudsbeurt.
Onlangs heeft mijn Volvo V40 met kenteken HX 236 N een tussenbeurt gehad, tijdens het maken van de afspraak had ik een aantal klachten gemeld omdat het voertuig nog in garantie zat, deze melding is deels opgelost voor garantie maar de monteur was het niet eens met de garantie ( voorspatbord ) uiteindelijk na telefonisch overleg is deze klacht voor 50% verhopen op kosten van de Garage en 50% kosten voor mij als eigenaar omdat ik waarschijnlijk ergens tegenaan was gereden, mijn woord tegen het woord van de monteur.
Ik heb nu het voertuig 11 maanden ( garantie loopt nog tot 29 april a.s. ), bij aankoop van het voertuig zou het voertuig geleverd worden met een onderhoudsbeurt, nu blijkt uit de lijst van de werkzaamheden dat bijv. olie en filter is vervangen, ik vraag mij af was dat toen bij aankoop dan niet nodig geweest, zo staan er nog meer punten op die nu zijn gedaan binnen de garantie periode terwijl het mijn inzien bij aflevering niet is gedaan.
Ik vraag mij nu af heb ik een goede keus gemaakt bij de aankoop en waarvoor het ik bij de aankoop voor betaald, waarschijnlijk voor de wasbeurt en dat was het.
Het bedrag wat nu in rekening wordt gebracht ruim € 670,-- staat niet in verhouding voor het geen wat ik had verwacht, ik betwist de gehele aankoop en de onderhoudsbeurt.
Ik ga vooralsnog de factuur nog niet betalen, ik zou graag in gesprek gaan met de verkoper, verwacht dat de verkoper met mij een afspraak maakt.
Met vriendelijk groet.
P. van Laarhoven.