Vertrouwd

Ik had elders in het land een S80 gekocht en die bleek een getande riem te hebben die zeer royaal over de Km stand was. Ondanks de drukte werd er een mogelijkheid gecreëerd om deze riem snel te vervangen. Tevens kwam tijdens deze actie nog een vervelend probleem naar voren. Ook daar werd adequaat op geanticipeerd. Daardoor kon ik met de verkoper in discussie over een vergoeding voor deze onverwachte storing.

Alles in orde

Prima geregeld

Meer dan tevreden!

Als boven.

Fantastisch

Op de hoogte stellen van meerwerk. Airco en motor reinigen.

Anders als normaal.

Ondanks een slechte start vanwege wat moeilijkheen met de leasemij. zijn remschijven en remblokken vervangen en dat was ook hard nodig. Werken prima! Vond wel dat het oliepeil lag was en heb inderdaad carter deze week moeten bij vullen. Op zich vreemd want aan de balie zei men mij dat de vloeistoffen gedaan waren. Ik had her serviceboekje klaar gelegd op de stoel en was door iemand in her dashboardkastje gelegd, maar niet ingevuld!! Dit ben ik niet van Cappendijk gewend. Auto was ook niet gewassen.

Betere vakbeheersing is wel nodig

Als je met je auto bij jullie komt wordt er naar gekeken en uitgelegd wat er mee is daar wordt naar gekeken maar helaas vaak sta je binnen twee weken er weer met dezelfde klachten omdat het niet goed gemonteerd is voor stekkers verwisseld die verkeerd zijn aangesloten dat vind ik erg slecht dan beheers je je vak niet goed als dat gebeurd. Je hebt op zo'n manier weinig vertrouwen in de garage en wordt heel onzeker om de weg op te gaan dat je bang bent dat je langs de weg komt te staan met pech. Dit voelt niet prettig en zou toch beter zijn dat daar bij jullie verandering in komt dat de klant meer vertrouwen krijgt. En sommige monteurs die voeren het uit maar niet zoals het hoort en geven een werk houding dat ze weinig zin in hun werk hebben.

Correct en netjes

Met dank voor uitgevoerde onderhoud

Goed advies en professioneel gebeurd

Volgens afspraak gebeurd

Ben tevreden

Hele fijne garage

Wij zijn zeer tevreden over autobedrijf Cappendijk. Worden altijd netjes geholpen, zowel aan de balie als werkplaats.

zoals het hoort

Afspraak was snel gemaakt en de uitvoering van de werkzaamheden was volgens afspraak

Zeer klantvriendelijke garage!

Zeer klantvriendelijk, en vakkundig personeel.

Open kaart, persoonlijk, net onder opgegeven prijs

Gewoon normaal. Tutoyeren. Geen onzin of smoesjes. Goed geluisterd naar mijn wensen en nog betere adviezen!

Omtvangst heel vriendelijk en gastvrij Monteur isem dito

Uitstekende garage

Prima auto bedrijf

Goede snelle en vriendelijke service

Er werd meteen naar het probleem gekeken en voor vervangende vervoer gezorgd.

Klasse

Mijn verzoek om vervanging van enkele lampjes werd voortvarend aangepakt, ik had dit vooraf niet gemeld, toch direct geholpen + koffie, dus klasse.

Zie boven

Problemen worden correct opg epakt

Netjes en correct afgehandeld, en tot nu toe tevreden.

Sleutels snel weer van volle baterijen voorzien.

Het was snel geregeld dat ik met de autosleutels langs kon komen om ze van nieuwe batterijen te voorzien.

Na verwachting zeer tevreden!

Na mijn uitleg is het probleem aan mijn auto, tot dit moment, opgelost!

Zoals vorige keren weer prima in orde

Prima in orde!

Meester FJ Haarmanweg 49