Alles zoals het hoort!

Zo moet het. Service goed, punctueel, auto perfect. Kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen.

Positief

Positief

onderhoud laten uitvoeren, gewoon prima

Uitstekende service.

Vriendelijke ontvangst. Monteur komt persoonlijk naar je toe voor overleg. Auto keurig gewassen na afloop.

Heel erg prettig en snel geholpen

Na een telefoontje kon ik vrijwel direct komen om te laten onderzoeken of de spiraalveer gebroken was. Er is door de garage ook goed geholpen om vervangend vervoer te krijgen. Uitstekende service!

Tevreden

n.v.t.

Uitstekende service

Uitstekende service

Alles netjes gedaan conform afspraak

Klantvriendelijk en denkt mee

Aangezien het vermoeden bestond dat mijn distributie riem en Multieriem aan vervanging toe waren, contact gezocht met Cappendijk alwaar ik de wagen een paar jaar geleden heb aangeschaft. Op mijn vraag wanneer ik de riemen zou moeten vervangen kreeg ik een helder antwoord. Aangezien het filiaal logistiek voor mij een hindernis is qua afstand en ik de afgelopen jaren mijn jaarlijks onderhoud bij een lokale garage heb gedaan, kwamen ze met het voorstel om de auto gewoon thuis op te halen en weer af te geven. Voor mij een prachtige oplossing! Super! Ook de afhandeling van de uitgevoerde werkzaamheden ben ik zeer tevreden over!

Zeer Goed

Personeel is vriendelijk Auto goed en netjes afgeleverd na zijn beurt en APK keuring

Afspraken keurig nagekomen en vooraf overleg over extra opties

Goed zoals het hoort

Altijd netjes vooraf bericht over uit te voeren werkzaamheden. De haal en breng service afgesproken bij de aanschaf van de auto is al 5 jaar perfect

Alles snel vriendelijk en professioneel geregeld

keurig!

eerste afspraak werd verzet van wege zieke monteur. volgende afspraak snel gemaakt, mijn auto werd keurig op afgesproken tijd omgeruild voor leenauto. eind van de dag auto keurig gewassen weer omgeruild bij garage. zeer tevreden!!!

uitstekend goed advies, meegedacht over reparatie en snel afgehandeld

Onverwachte pech, waterpomp kapot van V70 Advies bij garage: niet verder rijden (indirect kans op breken van distributieriem) hulp geboden bij vervangende auto volvo assist, is gelukt drie dagen reparatie binnen drie dagen uitgevoerd PLUS distributieriem verdeelriem gelijk vervangen alles door Jos inclusief telefoontjes prima!!

top

Hier een hele mooie Volvo t6 aangeschaft. Super blij mee. De service van dit bedrijf en werknemers gaat veder waar andere stoppen. Niks dan lof mede ook door de verkoper die alles tot in de puntjes heeft geregeld. De volgende gaat zeker daar weer aangeschaft worden.

Bij aan komst correct te woord gestaan door de montuur die de auto voor de beurt ging behandelen

goede en volgens af afspraak de onderhoud beurt gedaan

Uitstekend, vriendelijk personeel

Snel, eventuele kleine reparaties worden meteen gedaan met overleg en met kosten opgave. Vriendelijk personeel.

Wat een goede service.

Goede uitleg, vriendelijk geholpen en juiste oplossingen in de coronatijd.

Deze keer fantastisch

Goede service ditmaal, voor herhaling vatbaar

Al jaren wordt het onderhoud aan mijn auto hier gedaan. Ik vind het vooral fijn dat de monteur mij uitlegt wat er precies gedaan is en vooral waarom. Aardige mensen aan de balie, goede monteurs en een kei van een chef werkplaats! Top!

Zeer creatief meegedacht !

Heldere analyse op basis van mijn klachten, plan van aanpak, simpel en stap voor stap afgesproken. Gelukkig bracht de eerste stap direct de oplossing

commentaar mbt bijkomstigheden negatief

over de beurt kan ik niets opmerken. Vooral jammer dat de wasbeurt (wederom) niet uitgevoerd kon worden. Vorig jaar was deze vergeten en nu was het "apparaat " stuk?! Aangezien ik in Vlissingen woon is de opmerking "u kunt later terugkomen" voor mij een dooddoener. Daarnaast vind ik het onbevredigend dat de nota totaal niet gespecificeerd is. Sinds de overgang naar Cappendijk is dit al aan de gang. Ik zou graag willen weten wat de standaardbeurt behelst en wat daar de kosten van zijn, en voor de extra handelingen/kostenelementen een aparte vermelding

Zeer kundig, duidelijk en vriendelijk

Zeer kundig, duidelijk en vriendelijk

Prima.

Er wordt vooral goed meegedacht.

Meester FJ Haarmanweg 49

4538AN Terneuzen