Fijn geholpen.
Bij Frans een zoekopdracht voor een andere auto geplaatst en kon eerder deze week mijn "nieuwe" Skoda Octavia al ophalen. Precies de auto die ik zocht en ook voor een nette prijs!
Vanwege eerdere ervaringen met garages was ik aanvankelijk op mijn hoede. Een garage met zulke goede recensies? Doorgestoken kaart? Afgelopen jaar onze auto bij GECU gekocht en geen moment spijt van gehad. Dit jaar voor het eerst APK en beurt. Geweldig geholpen en goed overleg, op voorhand, over optioneel vervangen van een onderdeel. De factuur werd keurig gespecificeerd en geen verrassingen. Absolute aanrader!
Snel geholpen bij onverwachte storing Meting storing en vervangen roet filter Weer snel op weg
Ik heb alleen goede ervaringen met RH autotechniek. Betrouwbaar, open en eerlijk. Precies wat ik als leek van een garage verwacht. Ik rij hier dan ook speciaal naartoe (40min rijden).
Je krijg hier duidelijke uitleg over wat er met de auto gebeurt. Daarnaast worden afspraken waargemaakt en gewoon redelijke tarieven gehanteerd. Goed bedrijf!
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.
Ik ben al jaren vaste klant bij Gecu, zowel voor occassion auto’s als voor het onderhoud. Zeer tevreden klant!
Zie boven
Goed advies, wat niet altijd wat hoeft te kosten. Volgens afspraak. Gratis leenauto.
Kom elk jaar goeie service betaalbaar en vriendelijk
Vriendelijke en altijd klaarstaande monteurs met veel kennis. En een eerlijke prijs. Toppers Jaap Borgstein
Vakkundigheid
Inmiddels diverse keren geweest. Denken aan de klant, stellen de klant volledig centraal. Reparaties zijn altijd goed uitgevoerd vlgs vooraf bepaalde plan en prijs. Zeer betrouwbaar en betrokken.
Nvt
Geweldig geholpen
Wanneer iets vervangen dient te worden lichten zij eerlijk toe wat er moet gebeuren en hoe zij dit gaan doen en eventuele opties hierin.
Kleine beurt laten doen. Snel en goed gedaan. Vriendelijk personeel. Duidelijk overzicht water was gedaan.
zie boven
Ontzettend klantvriendelijk, persoonlijk en behulpzaam.
Al meer dan 30 jaar klant bij deze garage!
Fijne garage met goed vervangend vervoer en rekening die altijd meevalt. Veel koffie smaken etc. in fijne wachtruimte. Een echte feel-good garage met deskundig advies en gemotiveerd personeel. Goed bereikbaar en tankstation en autowas aanwezig. Voordelige Europese pechhulp van Vakgarage ook aanrader.
Gewoon goed, vriendelijk, deskundig en correct.
Bij Gecu zijn ze altijd zeer klantvriendelijk. er wordt goed overlegt voordat er grote kosten worden gemaakt. ik ben zeer tevreden met deze garage
Wordt correct geholpen. Je weet waar je aan toe bent en je wordt niet besodemietert.
Randweg 12
4104 AC Culemborg